Jogosítvány kinek hogy ment?
Itt minden több statisztikailag egy kicsit.... :)
Melyik város?
Nekem sem magam miatt kell elsősorban. A szüleim miatt teszem. Az összes rokon fenn van Pesten én maradtam vidéken. Ha valami lenne velük csak én tudok segíteni...
Még mielőtt elkeded a vezetés órákat akár egyből mehetsz gyorsítottra, ha a kiválasztott oktató vállal gyorsított oktatást. Nálunk azt hiszem csak az én oktatóm vállal.
Ha normálban kezdted, bármikor válthatsz gyorsítottba de akkor onnantól úgy kell mrnned már. Ha pótóra kell akkor is.
A következő képpen néz ki:
Ha 2 órát mész egyszerre, akkor akár egy héten minden nap, de minimum 3 szor mehetsz. Ez oktató függő hogy hogy tud beosztani.
Ha 5 ször tud, akkor kb 3 hét alatt megvan a 30 óra.
Ez általában drágább kb. 800-1000 Ft-al a simánál óránként.
A másik eset ha 50 perceket vezetsz, akkor heti minimum 4 órát kell menned. Vagy többet.
4 hete vagyok gyorsítottban.
Két hétig minden nap mentem 1 órát, utána 4 nap 1-1 órát, ezen a héten 3 nap alatt 5 órát.
Kérdezz rá az oktatódnál, hogy nála van e ilyen lehetőség stb...
Nem hülyeség amúgy...
Mondják, hogy fárasztó, de nekem mindig jobban ment ha nagyobb dózisban kapom a dolgokat.
Mióta gyorsítotton vagyok, azóta gyorsabban fejlődök.
Az előző vagyok.
Az 50 perces gyorsított nálunk 300 ft al drágább óránként. De ez is mindenhol más.
Az oktatómnak 3 tarifája van. Az én gyorsítottam a középső.
Nekem még most is van néha hogy félremegy a váltás. Nem gondolnám, hogy nem tudok váltani, de olykor előfordul, hogy véletlenül 3-as ba rakom 1-es helyett. Persze ilyenkor jön a lefulladás. Meg van, hogy nagyobb sebességben hagyom mint kéne... Menet közben megy a váltás, csak ha nem figyelek eléggé akkor van ez.
Meg a rükverc😃 Na azt nagyon nehéz kapcsolni az oktató autóban.
Szoktam kérdezni az oktatótól, hogy jó helyen van a váltó, mert ugye mi nem nézhetünk rá! :)
Az a jó, ha valaki túl van rajta.
Én is sokat fogok mosolyogni a nehézségeken. Már most mosolygok néha, pedig még tanulok.
Most például tiszta ideg vagyok, mivel betelt a kartonom és eddig nagyon sűrűn mentem 1 hónapja, de ha nem küldik a héten az új kartont, és kimarad a hét, akkor jövőhéten tuti ezen a kiesett időn sztresszelem majd magam és akkor lesznek bakik ismét. Pedig olyan jól ment a múlthéten már.
Mindegy. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!