Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány kinek hogy ment?

Jogosítvány kinek hogy ment?

Figyelt kérdés
Most kezdtem vezetni. Két órát vezettem, előtte soha nem vezettem, de nagyon babának érzem magam. Nem tudok vältani kuplungot se érzem. Véletlen egyszer nyomtam a kuplungot a gázzal. Nagyon nem vagyok összhangba. Fog ez egyáltalán menni? Kinek hogy ment főleg aki még soha nem vezetett. Kinek mennyi idő volt hogy már nagyjából jól ment. Biztassatok egy kicsit

2020. febr. 28. 18:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én is a Csongrád megye. Itt statisztikailag több a bukás, mint máshol.
2020. febr. 29. 18:40
 12/25 anonim ***** válasza:

Itt minden több statisztikailag egy kicsit.... :)

Melyik város?

2020. febr. 29. 19:19
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én is 36 évesen kezdtem hozzá de nem azért hogy nekem most annyira kell a kényelem. A gyerekemet kell hordanom vizsgálatokra, ha nem kellene bele sem vágtam volna, azért is lenne nekem fontos és hát sürgős, természetesen meg akarok mindent tanulni rendesen. Remélem hamar bele is jövök mert minden spórolt pénzünk a kocsiba és a jogsiba fektettük
2020. febr. 29. 22:24
 14/25 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem hogy mi az hogy gyorsított? Azt lehet kérni? Többe kerül? Csak olyan kérheti aki már tud rendesen vezetni?
2020. febr. 29. 22:29
 15/25 anonim ***** válasza:

Nekem sem magam miatt kell elsősorban. A szüleim miatt teszem. Az összes rokon fenn van Pesten én maradtam vidéken. Ha valami lenne velük csak én tudok segíteni...

Még mielőtt elkeded a vezetés órákat akár egyből mehetsz gyorsítottra, ha a kiválasztott oktató vállal gyorsított oktatást. Nálunk azt hiszem csak az én oktatóm vállal.

Ha normálban kezdted, bármikor válthatsz gyorsítottba de akkor onnantól úgy kell mrnned már. Ha pótóra kell akkor is.

A következő képpen néz ki:

Ha 2 órát mész egyszerre, akkor akár egy héten minden nap, de minimum 3 szor mehetsz. Ez oktató függő hogy hogy tud beosztani.

Ha 5 ször tud, akkor kb 3 hét alatt megvan a 30 óra.

Ez általában drágább kb. 800-1000 Ft-al a simánál óránként.

A másik eset ha 50 perceket vezetsz, akkor heti minimum 4 órát kell menned. Vagy többet.

4 hete vagyok gyorsítottban.

Két hétig minden nap mentem 1 órát, utána 4 nap 1-1 órát, ezen a héten 3 nap alatt 5 órát.

Kérdezz rá az oktatódnál, hogy nála van e ilyen lehetőség stb...

Nem hülyeség amúgy...

Mondják, hogy fárasztó, de nekem mindig jobban ment ha nagyobb dózisban kapom a dolgokat.

Mióta gyorsítotton vagyok, azóta gyorsabban fejlődök.

2020. márc. 1. 05:42
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Az előző vagyok.

Az 50 perces gyorsított nálunk 300 ft al drágább óránként. De ez is mindenhol más.

Az oktatómnak 3 tarifája van. Az én gyorsítottam a középső.

2020. márc. 1. 05:45
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
Én holnap fogok tartani a 10.óránál február 19.én kezdtem 1 alkalom 2x50perc heti 2nap szokott lenni azaz heti 4óra.Én is nulláról kezdtem mint te nekem is nehezen ment a kuplung használat váltás de egyre jobban megy már😊.Bele fogsz jönni te is 2óra után ne várj csodát.Nekem oktató azt mondta van aki 20.óra után vezet úgy mint én.szóval én se vagyok reménytelen eset akkor te se😊 Sok sikert!
2020. márc. 1. 18:59
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem még most is van néha hogy félremegy a váltás. Nem gondolnám, hogy nem tudok váltani, de olykor előfordul, hogy véletlenül 3-as ba rakom 1-es helyett. Persze ilyenkor jön a lefulladás. Meg van, hogy nagyobb sebességben hagyom mint kéne... Menet közben megy a váltás, csak ha nem figyelek eléggé akkor van ez.

Meg a rükverc😃 Na azt nagyon nehéz kapcsolni az oktató autóban.

Szoktam kérdezni az oktatótól, hogy jó helyen van a váltó, mert ugye mi nem nézhetünk rá! :)

2020. márc. 2. 07:37
 19/25 anonim válasza:
90%
Elsőre mindenkinek nehéz..és úgy érzed h te vagy a legbenabb,pedig csak meg kell szoknod az autót, úgy ahogy biciklizni se tudtál megtanulni 1-2 óra alatt gyakorlás nélkül. Nekem harmadszorra lett meg a jogsi pedig nagyon jól megy, csak szerencse is kellett hozza, és már csak nagyokat mosolygok hogy milyen volt az elején..:)
2020. márc. 4. 08:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Az a jó, ha valaki túl van rajta.

Én is sokat fogok mosolyogni a nehézségeken. Már most mosolygok néha, pedig még tanulok.

Most például tiszta ideg vagyok, mivel betelt a kartonom és eddig nagyon sűrűn mentem 1 hónapja, de ha nem küldik a héten az új kartont, és kimarad a hét, akkor jövőhéten tuti ezen a kiesett időn sztresszelem majd magam és akkor lesznek bakik ismét. Pedig olyan jól ment a múlthéten már.

Mindegy. Ez van.

2020. márc. 4. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!