Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy körülbelül 14 milliós új...

Egy körülbelül 14 milliós új 2020 as Volvo S60 nak mekkora lesz a presztízse majd az utakon?

Figyelt kérdés
Nemrég lett megrendelve (azaz kb 1-2 hónapja már nem is tudom) 2020 áprilisa fele érkezhet meg de ha szerencsénk van március vége felé talán.

2020. jan. 3. 14:29
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
És az sem esett le, hogy egy BMW, Mercedes, Audi stb miatt sem fog senki hüledezni, hogy jajj milyen autója van már, ez a része nem esett le.
2020. jan. 4. 20:22
 52/56 A kérdező kommentje:
Egyébként azt írja le nekem valaki, hogyha a 3 mas BMW egy árban és kategóriában van a volvo s60 al akkor a 3 asnak miért nagyobb a tekintélye?
2020. jan. 4. 20:24
 53/56 A kérdező kommentje:
Ha neked nem baj megnézném a képet de egyébként elhiszem neked, hogy annyi pénzért vettél kocsit. Bár szerintem annyiért nem M550D a legjobb választás.
2020. jan. 4. 20:26
 54/56 anonim ***** válasza:
Nincs nagyobb tekintélye, mert egyszerüen nem foglalkoznak vele az emberek, hogy ki miben ül. Ha valaki paraszt a forgalomban akkor lesz belőle audis, vw-s, mercedese, volvo-s - bármi más paraszt - és ennyi, amúgy meg egy autó a forgalomban és ennyi.
2020. jan. 4. 20:34
 55/56 anonim ***** válasza:
49%

Hatalmas presztízse nem lesz, de nincs az A4-nek, 3-asnak, C-nek sem. Egy kategóriával feljebb kezdődik talán a presztízs.

Egy magabiztos megjelenést fog biztosítani szinte bárhol Mo-n. Egy 10+ éves, használtan hitelre vett 3-asban feszítő menő gyerek mellé beparkolni egy élmény lesz.

Én is S60-at akarok, de 12-ből ki akarom hozni.

Az új M550 tulajnak gratulálok, ez felső tízezer tagságot feltételez, jó, hogy ilyenek is írnak ide!

2020. jan. 16. 01:50
 56/56 anonim ***** válasza:
49%
én a régi, de jó állapotú kocsikat előbb megnézem. sajna itthon, aki ennyiért vesz kocsit általában nagyképű és csillantós. nekem tetszik amúgy a volvo s60, de ha lenne sok pénzem, akkor abból inkább felújítanék egy veteránt, mert az egyedi. de kinek mi. nem a kocsidtól leszel több, vagy komolyabb, vagy hitelesebb. nem az mutatja meg mennyire vagy jó ember, vagy mennyire vagy hiteles, értelmes, stb.
2020. máj. 18. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!