Egy körülbelül 14 milliós új 2020 as Volvo S60 nak mekkora lesz a presztízse majd az utakon?
Nem tudhatod hogy kinek mije van, de nem is érdekes.
Azt nem értjük hogy ha szempont számodra a presztízs (ez nem szégyen, sokan vannak így ezzel, még ha tagadjak is), szóval ha szempont a presztízs akkor miért nem a BMW-Audi-Mercedes vonalról választottál, 14 millióból helyesen látod, ezekből is választhattál volna.
Idejött a kérdező büszkélkedni, hogy mindenki irigykedjen és pisilje össze magát mért ő nagyon gazdag menő csávó/csaj, hogy 14 millióért vett autót.
Aztán egy kicsit pofára esett, mert nem azokat a reakciókat kapta, amire számított: nem ájuldozik senki, hogy micsoda brutálisan méregdrága autóra volt pénze.
Emiatt most neki áll feljebb és nagy sértődötten ideböfögi a dolgait mint az óvodában...
Manapság 14 millió forint nem olyan kimagaslóan magas összeg egy autóért. Önmagában eltapsolni sok pénz, de ha belegondolunk, egy lakótelepi kis panel garzon putri többe kerül. Egy 3 henges Astrát ha kicsit felextrázol, nem alap motorral kéred, már 10 fölött van. Egy Insigniát nem is kell borzasztóan felextrázi, hogy elérje a 14 milliót. Ahogy írták egy Skoda is indulhat alapáron ennyiről. Egy belépő szintű kis Audi A3 is ha kicsit játsszunk a konfigurátorral, bőven 10 fölött van. Komolyabb prémium autók 14 fölött kezdődnek. Akkor miről beszélünk?! Ha nem a Dacia-Suzuki-Lada szegmensben mozgunk, manapság ilyen árak vannak.
Elég sokat autózom szerte az országban. Ha autópályán elmegy mellettem valami komolyabb autó, néha meg szoktam nézni. Őszintén szólva egy S60-as nálam nem ez a kategória, észre se veszem, hogy egyáltalán milyen autómárka volt, beleszürkül a tömegbe. És a legkevésbé sem érdekel, hogy mi volt az árcédulára írva.
Ezekért a mondatokért szerintem én is megkapom mindjárt a magamét. Mert bele mertem gázolni az önérzetébe. :) Hiszen neki van 14 milliója! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!