Egy körülbelül 14 milliós új 2020 as Volvo S60 nak mekkora lesz a presztízse majd az utakon?
Ennyire nincs kapacitás a gyárnak és ilyen tömegesek a megrendelések, hogy fél évet kell várni egy Volvora?
Eddigi autóim rendeléstől számítva 1-1,5, legfeljebb 2 hónap elteltével mind átvehetőek voltak, pedig soha nem alapfelszereltséget kértem. Igaz, Volvot még nem vette.
Ez meglep.
presztízse az utakon, a kisebbségi komplexusodat kezeltesd inkább.
Legnagyobb presztízse a fafülkés KRAZ-nak van úgyis.
"Sokan írtátok, hogy nincs neki. Miért nektek van 14 milliótok autóra? Na ezért gondolom, hogy van."
Most menősködni akarsz vagy kérdezni, kérdésedre kaptál választ, a forgalomban senkit sem érdekel mi van a segged alatt.
Nekem március óta egy M550D van, kérsz képet a forgalmiról, megjegyzem több mint a duplája amibe került, de egyik első dolog volt, hogy típusjelzést nem kértem rá, mert magamnak vettem, és senkinek semmi köze hozzá, mit hajtok pontosan, bár amúgy sem nézegetné ezt se senki, mert nem is érdekel senkit a forgalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!