kb kutyát nem érdekli rajtad kívül és a volvo márkakedvelőkön kívül...
2020. jan. 3. 14:34
2/56 anonim válasza:
Ahogy 1-es mondja. A Volvo a vitathatatlan előnyei mellett is egy unalmas autó.
2020. jan. 3. 14:37
3/56 anonim válasza:
Addig lesz presztízse, amíg le nem szorít az út szélére a 140 kilós tagbaszakadt suzukis és pofán nem ver, mert a presztízsedtől nem látsz és azt hiszed te mindent megtehetsz.
2020. jan. 3. 14:39
4/56 Nyakasparasztgazda válasza:
Hatalmas a presztízse... Én mindig lehuzodok az ilyen autók elöl... Mondjuk a swiftek elől is...
2020. jan. 3. 14:42
5/56 anonim válasza:
Csak akkor lesz presztizse a fis volvodnak ha kisgrofot veretsz benne max hangeron. amugy a kityat nem erdekli az uj autod.
2020. jan. 3. 14:44
6/56 anonim válasza:
Nagyon jól írják előttem.
De te kérdező, írd már le hogy szerinted mit jelent az hogy PRESZTIZS, te mit gondolsz róla, neked miaz hogy VOLVO.
2020. jan. 3. 14:48
7/56 anonim válasza:
a volvoknak az egyik legmagasabb a szervízköltsége
2020. jan. 3. 14:52
8/56 anonim válasza:
A sok proli nem fog látni az irigységtől, mint ahogy az előző hozzászólókon is tapasztalhattad. Egyébként biztonságos de nagyjából semmilyen autónak tartom, főleg azóta nem szimpatikus, amióta kitalálták, hogy a biztonság jegyében korlátozzák a végsebességet. Szerintem meg csak spórolnak az előállítási költségen de olcsóbb nem lesz, és ez jól passzol a mai klímahisztériába.
Tipikus ügyvédautó németeknél.
A 140 kilós buzukisoktól csak a lúzerek félnek. Azok vagy lomhák, de ha 1-2 erős is van, az sem paprikaálló. A walthert meg jogosan használom ha leszorít. És lássul ben nem a susukisok lőnek élessel vissza.
2020. jan. 3. 14:54
9/56 anonim válasza:
Azért nem unalmas. Az új Volvók baromi mutatósak, és van is respektjük az utakon, ahogy én észrevettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!