Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy körülbelül 14 milliós új...

Egy körülbelül 14 milliós új 2020 as Volvo S60 nak mekkora lesz a presztízse majd az utakon?

Figyelt kérdés
Nemrég lett megrendelve (azaz kb 1-2 hónapja már nem is tudom) 2020 áprilisa fele érkezhet meg de ha szerencsénk van március vége felé talán.

2020. jan. 3. 14:29
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

"Presztízse ebben a kategóriában csak a német szentháromságnak van, ha presztízs volt a szempont vásárláskor akkor nagyon eltévedtél. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a Volvo rossz autó mert nem az, de presztízse nincs, nem volt és nem is lesz."

Annyiba kerül mint egy Audi A4 vagy BMW3 vagy Merci C. Szóval miért is kevesebb a presztízse? Mellesleg ebben az országban egy átlag autó ér 1-2 milliót akkor egy 14 milliósnak hogy ne lenne?

2020. jan. 3. 20:53
 22/56 A kérdező kommentje:

"Presztízse ebben a kategóriában csak a német szentháromságnak van, ha presztízs volt a szempont vásárláskor akkor nagyon eltévedtél. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a Volvo rossz autó mert nem az, de presztízse nincs, nem volt és nem is lesz."

Annyiba kerül mint egy Audi A4 vagy BMW3 vagy Merci C. Szóval miért is kevesebb a presztízse? Mellesleg ebben az országban egy átlag autó ér 1-2 milliót akkor egy 14 milliósnak hogy ne lenne?

2020. jan. 3. 20:54
 23/56 anonim ***** válasza:
32%

Azért mert nem BMW, nem Audi és nem Mercedes. Önmagában az ár kevés a presztízshez, ahhoz ebben a kategóriában németnek is kell lenni.

Mondom még egyszer, nem rossz autó a Volvo, de a Volvo nem presztízsmárka. Ha ez volt a cél, rosszul válaszottál.

2020. jan. 3. 21:17
 24/56 anonim ***** válasza:
Nem érted a lényeget, de nagyon, az emberek közlekednek, és lexarják, hogy akár a másik Rolls Royce-ban ül. A kresz meg ugyanúgy vonatkozik a Ferrarira és a Trabantra, de ha neked jól esik feszíts benne mint kakas a szemétdombon és gondold azt, hogy majd mindenki mekkora nagymenönek néz, pedig közben észre sem vesznek.
2020. jan. 3. 21:25
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsiságból ránéztem a Skoda konfigurátorára, több Superb modell is van alapáron 12 millió fölött, van ami 14,3 millió alapáron, onnan indul a konfiguráció. És ez egy Skoda Superb. Ahogy írtad, ez is annyiba kerül mint egy Audi, BMW, Mercedes. És a Skoda Superb ennek ellenére sem presztízsautó.

Tehát önmagában egy 14 milliós ártól nem lesz presztizsautó valami. Az embléma teszi azzá. És nem a Volvo embléma...

2020. jan. 3. 21:30
 26/56 anonim ***** válasza:
36%
Hát haver, villogni akarsz, de ezt elbsztad, mert a volvo ak semmi presztizserteke nincs xdxdxdxd
2020. jan. 3. 21:36
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de az én 3,7 milliós (ennyiért vettem szalonból újként tavaly 😉) autómat többen megnézik és megjegyzik, mint a te 14 misis Volvodat, amiből szaladgál egy pár és a tied fel sem tűnik senkinek, ellentétben az enyémből, ami a szine és a minimál dekor miatt valószínűleg egyedi az országban ... és nem, nem engedhetek meg magamnak egy 14 milliós kocsit (esélyes, hogy akkor sem vennék 5-6 milliónál többért autót, ha megengedhetém magamnak a 14 misist), de mondjuk nem is fæszhosszabbításnak vettem vagy a gyikon villogni vele 🤗... sőt az enyémnek van egy nagy előnye a tiédhez képest : LÉTEZIK😂🤣
2020. jan. 3. 21:40
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy két esélyes, vagy simán trollkodik, megesik, vagy épp apuci fiacskája/kislánya az illető, és most azt hitte mekkorát fog vele menősködni.
2020. jan. 3. 21:57
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Azért legyünk korrektek, nagyon jó autó egy új S60. Csak nem presztízsautó.
2020. jan. 3. 22:00
 30/56 anonim ***** válasza:
49%
#29, ebben egyetértünk, ettől független nem venném meg sose, ha pénzem lenne rá sem.., egyrészt ahogy írtam, nem költenék 5-6 misinél többet kocsira, másrészt rohadtul nem érem benne el a pedálokat úgy, hogy ki is lássak belőle 🤣😂😂
2020. jan. 3. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!