Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lexus ról mint autómárkáról...

Lexus ról mint autómárkáról mi a véleményetek, van olyan jó mint a BMW, Audi, Mercedes hármas?

Figyelt kérdés
Értem itt prestige megbízhatóság... stb
2020. jan. 1. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Megbìzhatóság jobb, mint a német hármas. Statisztika és saját tapasztalat is.

Design megoszló.

Presztizs..sokan nem ismerik, de a tendencia javul.

2020. jan. 2. 00:47
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem a volkswagen és a volvo szintjén van... Tehát súrolja azt a tényleg prémiumot, de mégsem az annyira...Minden esetre nem egy dácsia vagy szuzuki vagy lada vagy ilyen szutyok, hanem egy nagyon jól összerakott összehangolt, kényelmes autó. nekem volt egy lexus is200-am. Megbízhatóság terén nagyon jó volt! Pont hasonló kategóriából volt fateromnak egy e46 320i-je,aztán lett nekem egy b5 passat 1.8t-m, de azoktól sokkal jobb volt így megbízhatóságra, a passattal meg a bmw-vel valami apró gond mindig van a lexussal sose volt, viszont az alkatrész beszerzése nekem nehézkes volt, nem az van, mint az előbb említett két németnél, hogy bemész a bontóba és tele van vele, vagy bemész a bárdiba és minden van raktáron, sajnos szinte mindent meg kellett rendelnem ami nem kopó alkatrész...A másik gond, hogy elég japános volt 200 ezernél már egy liter olajat evett és rohadt is rendesen itt-ott...

Minden esetre én csak. ajánlani tudom! Ha vezetési élmény meg luxus kell, de nem jönnek be a németek akkor simán jó!

2020. jan. 2. 01:02
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Lexus kicsit magasabb kategória, mint a német mesterhármas
2020. jan. 2. 01:34
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Már régóta nem presztizs a hármas, csak esetleg itt nálunk a proliknál.

Németben egy gyári munkás és targoncás is bmw-vel jár.

Én ha vennék akkor inkább Lexust vennék a megbizhatóság miatt is, meg amazokból már nagyon sok van, egyik rosszabb mint a másik. SZóval ma már inkább szégyen ha olyan autója van valakinek , mert a csóróság jelképe lett.

2020. jan. 2. 06:53
 5/11 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
76%
Jobb
2020. jan. 2. 07:06
 6/11 Tomcatters. ***** válasza:
75%

Szerintem jók, és egyáltalán nem hajlamosak a rohadásra,(kivéve ha törött volt) a toyoták. A Lexus meg mégúgysem. Toyotát már az e110 óta azaz 1995 óta kiemelkedően jó alvázvédelemmel látják el 😀Volt E110- ünk 20 évesen rohadas nelkül gyári, még jó kipufogóval adtuk el, ugy h télen nyáron kint állt.

Jelenleg IS250 van, azon is semmi.

2020. jan. 2. 08:00
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Lexus a VW szintjén? WTF..
2020. jan. 2. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
6%

Lexus még a VW alatt van, nemhogy felette ergonómiában például. Átakarom tenni a klímát 22ről 21 fokra, ez például egy perces művelet a menüben kajtatva. Az új Lexusok még csúnyák is ráadásul, egyenlore nem előre, hanem visszafelé lépnek.

Megbízhatóság? Könnyű úgy, hogy gyártunk kétféle benzinmotort, és az égvilágon semmi mást. Csak viszonyításképp: az Audi gyárt dízelt (kimagasló minőségben), benzinest, SZÍVÓ benzinest is, hibridet, és full elektromost is. Persze, hogy nem mind tökéletes, hiszen sok lábon állnak, rengeteg a mérnöki meló. A Lexus meg gyárt egy szög egyszerű benzinmotort, és jólvanaz, semmi innováció.

2020. jan. 2. 14:42
 9/11 Tomcatters. ***** válasza:
90%

2.0 szívó

2.0t

2.0 szivó/h

2.5v6

2.5v6/h

3.5v6szívó

3.5v6H

4.0 v8

Tisztán elektromos

Valóban 2féle motor... Ja nem 😂És mind jó

Nálam 21 fokról 22 re 0,1mp attenni, sőtt ha megnyomom a hangvezerlest, akkor nyomogatni se kell semmit. se navigacional, se semminél

VW.... haha

Ami ketséges az 2,2 d-cat... Az vagy jó, vagy nem ..

2020. jan. 2. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Jobb. Csak dízel IS-t ne vegyél. Az sz@r. Megbízhatóság szempontjából. 535ezer kilométerrel van LS 600h-m, és motorhoz, váltóhoz sosem kellett hozzányúlni. Amúgy máshoz sem nagyon.
2020. febr. 19. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!