Német prémium trió rangsor?
Személyes véleményetek alapján, Mercedes vs audi vs bmw? Mi a sorrend? Tapasztalatok? Porsche-t direkt nem írom ide, azért az egy másik liga már..
Nálam: merci - audi - bmw
Szerintem a német prémiumok közé tartozik a volkswagen is,semmivel nem rosszabb,mint az említett három,csak nem gyárt felső közép,és nagykategóriás autót,viszont van óriás suv-juk,ami,ha jól tudom a porsche cayennel egy padlólemezre épül na mindegy...
Szerintem a sorrend:
Audi->Bmw->Mercedes
Hogy miért?A bmw sportos kocsikat gyárt a mercedes kényelmest,az audi a kettő ötvözete,nekem a bmw azért második,mert sok bmw-m volt és elégedett voltam velük,a mercedesek viszont gyakrabban meghibásodtak,volt egy w220-am w212-m,meg w210-m mindegyik rozsdált,a w212 konkrétan öt évesen elkezdett rozsdálni,azért a bmw-t lehet fikázni,de nekem volt e60-am 500 ezer kilométerrel és még vígan elmászkáltam vele bárhova,nem füstölt,nem rozsdált,szerettem...
Soha nem vezettem egyiket se, szoval csak kilso belso alapjqn valaszolok
Kulsore: mercedes, bmw, audi
Belsore: audi, bmw, mercedes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!