Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a6 c6 vagy bmw e60 5...

Audi a6 c6 vagy bmw e60 5 vagy mercedes w211 eclass?

Figyelt kérdés

jelenleg egy e39-et hajtok, annak idején könnyű volt dönteni, mert a merci egy rozsdabogja ocsmányság volt az audi meg szintén egy ocsmányság csak annak meg a harmatgyenge 1.9 tdi-n kívül nem volt rendes motorja, így maradt a bmw...

Most megmondom őszintén nehéz a választás, mert mindegyik szép és túl rosszakat nem hallok egyikről sem...

Motor terén ezeket tudnám beszerezni:

bmw e60:vagy 520d/525d vagy 520i(m54)+kézi váltó

Audi A6 c6:3.0 v6 tdi puattro tiptronic automata

mercedes w210:e270 cdi automata.

Ti melyiket vennétek inkább? Megmondom őszintén rengeteget megyek és a legfontosabb az lenne, hogy nagyon kényelmes legyen és nagyjából annyira megbízható, mint az e39-em.

A válaszokat köszönöm.

2019. dec. 26. 00:10
1 2
 1/13 petizacc ***** válasza:

Nem tudom milyen motorral szerelt az e39-ed, de ha bevált én egy e60 30d automatát vennék a helyedben.

De, ha csak a leírtakból lehet választani, akkor 25d, mert az is M57-es motor.

2019. dec. 26. 01:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Há tesvíreknél van az összes ezekből.a lehajtott a budikból. Mára mind szét van hajtva, és 80%-ukkal a csovesebbje jar.
2019. dec. 26. 08:12
 3/13 D. Brasco ***** válasza:
58%
Gondolom w211 e270cdi akart az lenni........de akkor.mar inkabb a 320cdi de még aregebbi sor 6-os nem.pedig a V6 azaz a facelift elotti ...vagy 320V6 benzin.....mind a ket motor golyóálló.......rozsda ezeket mar nem bántja.....csak ne legyen benne a vilag osszes kilometere meg tesotol vedd
2019. dec. 26. 09:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Audi A6 C6 a legtartósabb és a legidőtállóbb formájú ezek közül. Nekem volt egy 2007es 3.0 TDI Tiptronic, imádtam. Haveromnak van egy 2004es szintén 3.0 TDI Tiptronic, sokan nem hiszik el hogy 15+ éves, nagyon jónak hat a formája mai napig, és nagyon tartós a beltere is (ő nem kapargatja a körmével a gombokat, így az sem kopott le). Rozsda sehol sincs. EGR szeleppel volt gondja csak, nekem pedig egy turbófelújítás. Más abszolút semmi a 2 autón.
2019. dec. 26. 09:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben.

Maradnék az e39-nél

2019. dec. 26. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Bátran válogatsz,3 pénznyelő automatát néztél ki!Ha nem hallottál rosszakat még akkor a bmw-ről és az audiról írok egy kicsit!Kollegámnak 2006os a6 van ugyan nem 3.0tdi asszem 3.2benzin,a légrugója 7év alatt 4x könnyítette meg a tárcáját,a futóműve nagyon kényelmes,egyben kényes is nem bírja a magyar utakat!A guminyomás ellenőrzője egy fxsszxopó gyökér,2naponta kiírja hogy fújni kell,a rendszámtábla világítás hol működik hol nem!Pár hónapja további 500k-tól szabadította meg a tiptronic(vagy talán multi,ebben nem vagyok biztos)!

Testvéremnek volt egy e61es,520d!Családi autónak vette,néha mentek vele nagyobb útra is!40ezernél úgy ahogy volt eltört egy lengőkar,ezt garanciában cserélték!160ezernél turbó meghalt,190ezernél generátor csere,220ezernél porlasztók cseréje kellett,230nál ott is egy majdnem milliós értékű javítást kellett beiktatni a váltón,mert egyik pillanatról a másikra nem volt hajlandó működni!A jobb fényszórója elég gyengén világít,fel lett políroztatva,hátha az a minimális mattulás a felelős érte,de semmit nem javult!2hete pedig középen az idrive úgy ahogy van beszart,se kép se hang!

Én inkább vennék egy 2010-11es passatot ezeknek az árából!

2019. dec. 26. 14:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
7 év alatt 4x cseréltek légrugót? Véletlenül sem a szerelő volt a balfassz, csakis az autó a rossz.
2019. dec. 26. 14:43
 8/13 A kérdező kommentje:
6-os te jó nagy faxságokat írtál... Abba amit én néztem A6 abba semmi féle légrugó nincs...A váltó felújítás egy tiptronic esetén 300-ból kijön,direkt utánaérdeklődtem... A bmw-storyból az elektronika meghibásodás igaz, de attól én nem xarok be, mert egy autóvillamosságos ismerős most cserélt egy e65-be 190 ezerért komplett idrive-ot, sőt egy okosabb androidos egység lett beletéve, és most ő azt állítja, hogy ez örök, mert át is kábelezte meg minden... Az, hogy a futómű szétment az szerintem nem a kocsi hibája, a kátyúkat kerülni kell meg nem kell jó magyar szokás szerint 19-es kerék és akkor szerintem működnie kell... Hogy passatot nem veszek az biztos, meg az e39-nél se szeretnék maradni, mert már nem bízok benne annyira, mert érzem, hogy már nem a régi...
2019. dec. 27. 01:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Attól hogy te nem légrugós a6-ot néztél attól miért lenne fxszság amit írtam?Rendelhető extra volt anno.!
2019. dec. 27. 07:11
 10/13 anonim ***** válasza:
#7 az 3 akart lenni,egyszer valójában a szerelő is benne volt a dologban azon kívül kétszer volt gond az autó hibájából!
2019. dec. 27. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!