Audi a6 c6 vagy bmw e60 5 vagy mercedes w211 eclass?
jelenleg egy e39-et hajtok, annak idején könnyű volt dönteni, mert a merci egy rozsdabogja ocsmányság volt az audi meg szintén egy ocsmányság csak annak meg a harmatgyenge 1.9 tdi-n kívül nem volt rendes motorja, így maradt a bmw...
Most megmondom őszintén nehéz a választás, mert mindegyik szép és túl rosszakat nem hallok egyikről sem...
Motor terén ezeket tudnám beszerezni:
bmw e60:vagy 520d/525d vagy 520i(m54)+kézi váltó
Audi A6 c6:3.0 v6 tdi puattro tiptronic automata
mercedes w210:e270 cdi automata.
Ti melyiket vennétek inkább? Megmondom őszintén rengeteget megyek és a legfontosabb az lenne, hogy nagyon kényelmes legyen és nagyjából annyira megbízható, mint az e39-em.
A válaszokat köszönöm.
Nem tudom milyen motorral szerelt az e39-ed, de ha bevált én egy e60 30d automatát vennék a helyedben.
De, ha csak a leírtakból lehet választani, akkor 25d, mert az is M57-es motor.
A helyedben.
Maradnék az e39-nél
Bátran válogatsz,3 pénznyelő automatát néztél ki!Ha nem hallottál rosszakat még akkor a bmw-ről és az audiról írok egy kicsit!Kollegámnak 2006os a6 van ugyan nem 3.0tdi asszem 3.2benzin,a légrugója 7év alatt 4x könnyítette meg a tárcáját,a futóműve nagyon kényelmes,egyben kényes is nem bírja a magyar utakat!A guminyomás ellenőrzője egy fxsszxopó gyökér,2naponta kiírja hogy fújni kell,a rendszámtábla világítás hol működik hol nem!Pár hónapja további 500k-tól szabadította meg a tiptronic(vagy talán multi,ebben nem vagyok biztos)!
Testvéremnek volt egy e61es,520d!Családi autónak vette,néha mentek vele nagyobb útra is!40ezernél úgy ahogy volt eltört egy lengőkar,ezt garanciában cserélték!160ezernél turbó meghalt,190ezernél generátor csere,220ezernél porlasztók cseréje kellett,230nál ott is egy majdnem milliós értékű javítást kellett beiktatni a váltón,mert egyik pillanatról a másikra nem volt hajlandó működni!A jobb fényszórója elég gyengén világít,fel lett políroztatva,hátha az a minimális mattulás a felelős érte,de semmit nem javult!2hete pedig középen az idrive úgy ahogy van beszart,se kép se hang!
Én inkább vennék egy 2010-11es passatot ezeknek az árából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!