E39-w210-A6 c5 melyik legyen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyik sem racionális döntés, de lexarom, most vagyok fiatal, kéne egy aránylag jó kocsi,nyilván mind öreg és már nem menő, de jelenleg az anyagiakba ezek férnek bele úgy, hogy még maradjon másra is...
A nagy kérdés, hogy melyiket? Benzin vagy dízel? Automata vagy kézi? Melyiknél mire érdemes odafigyelni? Melyikből mi az amit abszolút nem szabad? Milyen felszereltséggel vegyem?
A válaszokat köszönöm.
2019. dec. 27. 03:03
1/4 anonim válasza:
Kezdetben pl népítélet olvasgatással kezdeném, mert igy ipari szinten tág kérdés.
Nem mellesleg ha abból indulunk ki, hogy olcsón kell, akkor inkább ne, ami ezekből olcsó az garantáltan betegágy, a jobb állapotúaknak már mennek egy ideje fel az áraik.
3/4 anonim válasza:
Írtam már, hogy A6 C6-ot vegyél, és automatával, mert az illik bele.
4/4 anonim válasza:
Állapotot próbálj venni, azt vedd amelyikből a körülményekhez képest a legjobb állapotúba sikerül belebotlani. Nyilván hiába mondom el hogy neked mindegyik rossz választás, kivénhedt pénznyelők, csak a bajod lesz vele, és nincs szükséged erre a kategóriára. Tehát az marad hogy a legkisebb rossz elvét követve állapotot próbálj venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!