Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyire nehéz...

Szerintetek mennyire nehéz egy prémium kategóríás autót fenntartani, ha imádom az autókat és ez a hobbim?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból teszem fel ezt a kérdést, ha mondjuk örökölnék egy 2015-s bmw x5-öt. ami 3.0 ezres 1 turbós dízelmotorral szerelt, és ha lenne mellette mondjuk félretéve 1,5 millió forintom javításra, mindezt 250ezres havi fizetéssel, szerintetek kivitelezhető lenne? Van pár ismerősöm akik szinte az összes pénzüket elszórják márkás ruhákra, cigire, telefonokra, de én ilyenekkel nem élnék.

2019. dec. 29. 15:45
1 2
 11/13 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

Ha ez a hobbid, akkor ne szamolgass!!

Élj a hobbidnak :)

2019. dec. 29. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs olyan fizetésed amiből havi szinte félretudsz annyit tenni a kocsira használat mellett, hogy egy 80-150ezres vagy még nagyobb összegű hirtelen jött javíttatást megoldj akármikor, akkor elgondolkodtató.

Pár éve én is akartam nagy ccm-es autót, tudtam is beszélni Audi Bmw tulajjal, de amilyen számlákról beszélgettünk, elgondolkodtam hogy kell-e nekem?

Egy 2008-as 328-335i is már horror, egyrészt a kora miatt, másrészt nagy blokkos, nyeli az üzemanyagot.

Én Havi 200-210e ft-ból egy 1.8as Civic-et és jelenleg egy GSR600-as motort épp hogy győzök pénzzel, mondjuk az szól mellettük hogy japán holmik, tehát szokásos izzókon vagy más apróságon kívül, nem szerelős gépek.

De ha a táblákat nem nézem és csak hajtom őket, akkor már maga az üzemanyagköltség elég szép összeg, és sajnos volt már hogy a családtagnak azt kellett mondani hogy nem tankolunk mert nincs miből, fizetés előtt 1 héttel mondjuk.

Egy ilyen dízeles bmw-ben ha valami elmegy, az 150-300ezres tétel is szokott lenni, vagy még több.

Ilyen autókra nettó 600-1M-es jövedelemhez éri meg beruházni, ha mellette élni szeretnél, mert ami tartalékod most van abból fedeznél váratlan kiadásokat is 200ezres TV, akármi.

Hobbinak drága mulatság ezekből a márkákból nézelődni.

Sajnos a fent említett fizetésemhez, nekem is ekkora járművek férnek bele, de már egy ideje fontolgatom hogy az autót lecserélem egy Civic 1.6ra, és megpróbálok egy Gsxr1000-re beújítani, mert nekem a motorozás a fő hobbi, abból meg jó lenne minél fiatalabb,erősebb motor.

2019. dec. 30. 00:47
 13/13 anonim válasza:
100%
Vegyél régi prémiumot. 20 éves BMW szerelése sem drága már.
2019. dec. 30. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!