Komolyan mondom nem tudom mit csináljak a BMW-vel (időzített bomba)?
BMW E46 Compact 2004 Faceliftes utáni.
Kívülről nagyon pöpec állapotban van, motorikusan viszont van benne úgy 254.000km körül vissza lett tekerve utólag utána néztem, így vettem sajnos 190 körül.
A motor eszi a vizet és az olajat is sajnos. Környéken nem tudom hova vigyem mert ezek nem kimondottan értenek a BMW-hez ...
Szelepszár szimering vagy hengerfejes ez a kettő lehet ha utóbbi akkor felejtős az autó. Nem ér nekem 4-500ezret.
Mikor megvettem le volt pucolva a nívópálca ezért nem vettem észre a gondokat.
Vagy még az van ha beviszem egy kereskedésbe és beszámítatom egy másik árába.
————-
Valaki hasonló helyzetben
Bár nem hiszem, hogy ez hengerfejes lenne. Ma is mentem vele és erő az van benne bőven.
Másik egy öreg bácsinak új korábban van egy e46 compactja 1,6-os és kapaszkodjatok meg közel 700.000km van benne. És a szűrőkön kívül semmi nem volt benne cserélve, végig Miskolcra hordta márkaszervízbe és Castro olajat kapott végig. Lánc feszítő volt egyedül cserélve benne.
"Másik egy öreg bácsinak új korábban van egy e46 compactja 1,6-os és kapaszkodjatok meg közel 700.000km van benne..."
Nekem is van olyan rokonom, aki 94 éves, 16 éves kora óta dohányzik, napi két dobozzal szív és egészséges mint a makk. De ez nem jelenti azt, hogy a dohányzás nem káros, vagy hogy mindenki így bírja.
Így van ez a BMW-vel is: van, ami jól bírja, de az csak a kivétel, ami erősíti a szabályt. A nagy többség elvérzik jóval korábban.
Kész, engem meggyőztél, már az előző kérdésednél is
Semmi baja sem lehet a kocsidnak, használd egészséggel!
Ha tönkre is menne, és teljesen megállna, amire szinte semmi esély, max 1%, de ha mégis bekövetkezik, akkor keress egy bontott motort, belepattintatod, és 150ből megvagy! a világ legjobb deal-je
Addig is élvezd az autót, forgasd, pörgesd, driftelj, amit akarsz, rúgjad neki!
"150 ért már veszek roncsot amiben lehet épp a motor is..."
...és itt a "lehet"-en van a hangsúly!
Ami viszont "biztos", hogy utána már 2 db. roncsod lesz otthon.
Nem értem, hogy miért minket akarsz meggyőzni,
amikor a hozzád hasonló "BMW szakértőkkel" bármelyik szombaton tudsz konzultálni a helyi diszkó előtt.
Vettél egy pénztemetőt.
Ennyi.
Majd legközelebb talán lesz eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!