Milyen autót venne egy szakértőbb ember?
Tudom közhely és kérlek ne kövezzetek meg a szakki emberek álltal hülye kérdés miatt :)
31 éves ffi vagyok, sosem volt autóm és most eljött vegre a pillanat, külföldön dolgozok és a keresett pénzemből végre letudom tenni a jogsit és tudok venni egy autót is.
Mivel már van egy kisfiam így erre is gondolnom kell tehát nem ültetet pimp my ride autó a lényeg hanem olyan amit egy vérbeli autóhasználó is megvenne mert összességben nem egy rossz vásár motorikusan , márkába stb stb :) nem értek hozzá....
Kb6-8ezer € (2-3m ft) amiben gondolkozok nem direkt hirdetés érdekel hanem tipus , márka , évjárat , akár link hogy vizuálisabb legyen.
Nem kifejezetten családi autót keresek hanem olyasmit ami összességében kényelmes is , jó is , "BIZTONSÁGOS" is, de nem kidejezetten az az űrhajó nagycsaládos kisbusz :)
Figyelj, nézegesd a hirdetéseket. Beirod a keresési feltételeket , amit szeretnél és onnan tudsz válogatni. Az meg hogy valaki neked megmondja a szuper biztos, jó árban levőt, na ilyen nincs .
Szerintem 3 milláért már jó autókat lehet kapni. Legfeljebb viszel majd magaddal egy szakembert vagy egy szervizben átnézeted és kész.
A legjobb indulat mellett is bele lehet szaladni egy szarba, de lehet nagyon jót is venni.
Van benne szerencse is ebben a dologban.
Én sosem úgy veszem az autókat hogy beállítom a keresőbe a kritériumokat és válogatok a feldobott 100 típusból.
Kiválasztom hogy milyen forma kell, utoljára kombit vettem. Kinéztem hogy melyikek tetszenek jobban, majd utánajártam hogy melyik mennyire megbízható, hiba esetén mennyire költséges alkatrészek vannak benne, esetleg mennyire nehéz bontott alkatrészt találni.
Így eljutottam egy adott típushoz, aztán vártam míg felbukkan egy olyan ami kell.
A lényeg hogy sokat olvass, rendesen járj utána a típusnak/motornak mielőtt megveszed, kisebb az esélye egy pofára esésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!