1-és BMW. Kicsi de csendes. Cserében legalább nehéz.
2019. nov. 15. 22:35
2/10 anonim válasza:
Menj 100-al. Ennyire egyszerű, 2-3 percet veszítesz csak, és sok üzemanyagot megspórolsz.
2019. nov. 15. 23:46
3/10 anonim válasza:
Nekem 1.3-as Mazda 2-esem van, 2013-as, napi szinten megyek vele autópályán, nincs vele bajom 120-nál se, de ma este például 140-nel jöttem hazáig, ott már hangos, de elviselhető. Erről tudok nyilatkozni. Másik kis autó, amit vezettem még, az egy Ford Fiesta volt, de az 2017-es, tehát elég új. Az sokkal csöndesebb volt, mint a Mazdám, viszont 1.0 és 3 henger. Érezhetően gyengébb volt, mint a Mazdám. De legalább csöndesebb volt jóval autópályán.
2019. nov. 16. 00:36
4/10 Nyakasparasztgazda válasza:
Füldugo?
2019. nov. 16. 05:06
5/10 anonim válasza:
Nekem volt a régi suzuki ami 130-nál 2500-at forgott a motor és nem volt hangos egyáltalán.
De ha hangos és nem szereted akkor lassabbna kell benni.
2019. nov. 16. 07:39
6/10 A kérdező kommentje:
Egész nap vezetek. Reggeltől estig, szóval ez a pár percet vesztek nem igazán igaz.
V-s golfról mi a vélemények? Azt írják minőségi, csendes kabinja van. Ez mennyire igaz?!
2019. nov. 16. 09:29
7/10 anonim válasza:
Mihez képest csendes. A benzines lehet, de volt egyszer egy céges Diesel golfunk, 130 felett hannovertől a Ruhr vidéki csak ordítozva tudtunk beszélni. Ahogy az elején írtam, a BMW sokat ad a hangszigetelésre, a Diesel el is csendesek nagyon, cserébe irreálisan nehéz. A régi 1-es is majd 1,5 tonna.
2019. nov. 16. 09:38
8/10 anonim válasza:
En oszinten efyik autoban sem ereztem "hangos menetzajt", sem az 1.4es poloban sem az 1.3as swiftben sem egyik masikban sem ami a csaladban van. vegyel fiestat nyugodtan ujabbat az legalabb nem visz el sok penzt menet kozben. :)
2019. nov. 16. 10:39
9/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyire lényeges a kis autó, szedánban kevésbé érződik hang szempontjából a doboz hatás, mint a csapott hátúakban és kombikban.
A Fordnál pl a Mondeonál is csak egy darab padlószőnyeg vna a kocsiban, még a "prémium" autókban 4-6-8 centis hangsziugetelés is. A két éves Insigniám hangosabb autópályán, mint a 20 éves Volvo S80-am :)
Ha rendes hangszigetelést akarsz - akár dupla üvegezéssel - akkor azt csak a prémium gyártók autóinál fogod megtalálni. Próbálj ki egy 1-es vagy 3-as BMWt, C Mercit, A4-et..
2019. nov. 16. 15:09
10/10 anonim válasza:
Ha egész nap az autópályán vagy (kétlem), akkor ne akarj már kisautót venni. Az 5ös Golfot nem ismerem, de a 6os Golf (az 5ös faceliftje) 140-nél is nagyon csendes, legalábbis dízelmotorral, nagyon hosszú végáttétellel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!