Lehetett volna kártérítés céljából perelni?
Tavaly télen vezettem az úton, viszont nálunk egyáltalán nem foglalkozik a rendőrség a szabálytalanul parkoló autósokkal.
A sávomom meg volt állva egy auto, jeleztem és elkezdtem kikerulni. Viszont a parkoló auto miatt nem láttam a másik autot aki éppen a kapuból állt ki. Ő pedig mindaddig nem látott engem amíg szinte félig ki nem állt. Bele fekeztemnes elrantottam a kormányt , higy ne ussem el. Itt viszont megcsúszott az auto, és kb 40 km/h sebességgel a fának csapodtam.
A kár nem volt annyira vészes, kb 50 ezer forint.
Lehetett volna a szabálytalanul parkoló auto tulajdonosát perelni? Egy 8+1 személyszállító volt, egyszerűen otthagyva a sav egyik oldalán.
Klasszikus eset, álló autó nem okoz balesetet.
Max a kapuból kiálló autóst perelhetted volna, de így hogy nem volt kontaktus nem sok esélyed lett volna.
Max az a hibás aki tolatott kifelé.
Persze a kormányt nem rángatni és nekimenni a nagy fának , hanem annak neki menni aki kitolat eléd.
Akkor 100% ő a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!