Rejtett hiba? Mit tehetek?
2 hete vásároltam magánszemélytől egy volvo v60 plug-in hybridet, elvitettem hivatalos volvo szervízbe, minden rendben volt, ennek fényében megvettem.
Amikor átvettem az autót és vezettem már volt egy furcsa hangja, ma elvittem a hivatalos szervízbe ahol azt mondták rossz a generátor(650000Ft). Kérhetem az eladót, hogy fizesse ki, mint rejtett hiba?
Nem, sőt kinevetnek.
Az a furcsa hang biztos, hogy ennyibe fog fájni? én biztosan elvinném egy autóvillanyszerelőhöz, de nem pontosítanám, mit is mondtak a másik szervizben..
érdekes tapasztalatra jutsz..
nem kell azonnal szívbajt kapni. talán nem is az a baj, ami, illetve csapágycserés a generátor ami 30 e ből megvan+anyag.
Szakszervízbe vittem, ott ezt mondták, illetve, hogy nem lehet felújítani.
De azért megpróbálok felhívni egy generátorost.
Nem kérheted.
Átnézetted, akkor nem találtak semmit. Akkor neki honnan kellett volna tudni?
De miért fizetné ki?
Miért venne neked egy új generátort?
Használt autót vettél, nem?
Örülj neki, ha esetleg a javításban segít.
persze, a szerviz rászedne egy új generátor beszerelésére, mert akkor nem kell garanciát vállalniuk a szerelésre, hanem a gyártó állná a garanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!