Az átlagember miért büszke a használtautójára?
Amit masok lesajnaltak, valojaban csak azert vesznek hasznaltat mert ujra nem telik nekik.
Ez foleg a premium autokra igaz, buszke mind hogy beleul abba amitol jobb helyeken szabadulnak.
Nincs gond azzal ha valaki hasznaltat vesz de amikor erzodik hogy villogni kell a haverok kollegak elott akkor csak szanalmas az egesz.
Lehet venni új autót 4 misiért is meg lehet használtat 15ért is.
melyiket nehezebb megvenni?
2 nyár leforgása alatt kerestél 150 ezer forintot?
Büszke vagyok rá hogy ismerlek🤣
3-as:
1: nem ismersz.
2: 2 nyár alatt nem 150-et szereztem. Nyugodtan számold a többszörösét.
3: köszönöm, én nem vagyok rád büszke, ha az a legjobb szórakozásod, hogy a másik életében turkálsz.
4: válaszoltam a kérdezőnek. Én igenis büszke vagyok erre, hogy saját erőből értem el, nem apuci tette alám a "béjemvé"-t.
Nyugi #2-es tényleg megdolgoztál érte, a #3-as csak viccelődik, mert irigykedik, hitelre van a kocsija.
A kérdésem a válaszra telt volna újra, de 4 M Ft-ból inkább vettem egy használt autót, ami most 4 év után is tetszik, mert, ha ennyi pénzt kiadok, akkor az autó ne legyen unalmas számomra se kívül, se belül meg haladjon is, ha kell. Nem mások miatt veszem az autót, hanem bekem kell, hogy tetszen. 4M Ft-ból újonnan egy gyenge kisautót kapnék, ami még csúnya is lenne. Szóval rosszul ítélkezel a használtautó vásárlókról.
Még annyi, hogy egy kollégám 8 év hitelre vett egy 5,5M Ft-os autót. 8 év egy fostalicskáért, nekem nincs hitelem. Van, aki nem akar hitelre vásárolni, jó neki a használt negyed áron.
Azért csak okoz némi frusztrációt,ha egy ilyen keserű monológot képes vagy közzétenni...
Várod itt a lájkokat miközben már csöves románok is eldobják a thalia-t
Nem igazán értelek. Tehát szerinted fa.s.zság megvenni egy használtautót, mert azt már más csak azért ad el, hogy szabaduljon tőle? Nem vagy inkább te elszállva magadtól?
A mai fizetések mellett egy használtautóra is büszke lehet valaki, ha fent tudja tartani. Legyen az 1 millió vagy 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!