Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki lennének akadva azok, akik...

Ki lennének akadva azok, akik kaptak egy kocsit a szüleiktől, vagy a szüleikét használják, és elvennénk tőlük?

Figyelt kérdés

Facebookon folyton kiraknak valami képet, hogy "A mekinél" és ott bámul ki a kocsiból a parkolóban. Vagy "lemostam" és le van fotózva, hogy kiáll az autómosóból.

Mind a szüleiktől kapták, vagy a szüleikét használják.

Ha ezektől elvennénk a kocsit, akkor nagyon ki lennének akadva?

2013. máj. 15. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogyan akarod elvenni tőlük, a kérdésből ítélve semmi közöd az illetőkhöz.

Ha arra gondolsz, hogy a szüleik vennék vissza, hát. Megsértődne és nem lenne többet menő. Sőt, szerintem azt hazudná, hogy eladta, hogy vegyen belőle egy Lexus LFA-t.

Ezek ilyenek.

2013. máj. 15. 18:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja, hogy most használhatják, és menőznek vele, de ha a szüleik azt mondanák, hogy nem tudjuk fizetni a kocsit, akkor lenne itt felháborodás, hogy "nem megyek sz*ros BKVval!"
2013. máj. 15. 18:24
 3/8 anonim válasza:
Akik így menőznek, azok elkényeztetettek. Az elkényeztetettek meg mindentől kiborulnak. Szóval igen, kiborulnának keményen :D
2013. máj. 15. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:

"nem megyek sz*ros BKVval!"

nem mindeki pesti :D

amúgy meg szerintem néznének egyet, aztám mérgesek lennének

2013. máj. 15. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
savanyú a citrom, hogy te nem kaptál? :=( Attól még a másik lehet tehetősebb...
2013. máj. 15. 19:36
 6/8 anonim válasza:
#5-ös, itt nem a pénzzel van a gond, hanem az arccal...
2013. máj. 15. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyék el tőlük, mit bánom. Ha pedig ez amolyan helyzetbe képzelős kérdés, akkor ez a válaszom: Nem szoktam "mi lenne ha" eseteken gondolkodni. Van kocsim, én vettem, ez van.
2013. máj. 15. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj az ilyenekre mis is furán nézünk, hogy mit akar a "mi"?

Mi olyan srácok vagyunk akik tizenéves koruktól fogva gürcöltünk a mekiben, spóroltunk, eltettük a pénzünket, nem költöttük alkoholra meg cigire drogra, hanem inkább motoroztunk, és közben csak arra vártunk hogy letehessük a jogsit és közben spóroltunk egy saját autóra. Tény hogy önerőből feltartani nem tudnánk, de ez szerintem nem olyan nagy hiba - 17 évesen nem is kell hogy legyen önálló keresetünk, szüleink fizetik a biztositást és tankolnak nekünk, miben rosszabb ez mintha elinnánk vennénk tizezrekért trendinek számító ruhákat, cipőket, füvet? Ezek után igenis büszkék vagyunk arra amiért megdolgoztunk, teljesen jogos egy-egy képet csinálni.

Kérdésedre a válasz, igenis ki lennék "akadva", bár nem ez a jó szó rá, miért? Nehéz elengedni a kényelmest, amit már megszoktál, te neked is fura lenne ha elvennék a számítógéped, gitárod vagy bármid ami a saját hobbid.

2013. máj. 16. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!