Melyik egyterűt választanátok, ill. milyen a tapasztalat a ezek közül? C. berlingo, Peugeot partner, Opel combo, Fiat doblo, Renault kangoo?
Én Pertnert vettem már 15 éve.
Akkor először használtat akartam, volt is olyan hogy több mint 800 ezer km volt benne. Kérdeztema csákótól hogy mi és hogy lett már ezen javítva , felujítva. Azt mondta ez még eredeti minden rajta, már a szükséges cserékan kivül. Na mondom akkor nekem ilyen autó kell és vettem egy újat.
1.9 szivódizel , de még ennek se volt semmi baja.
A cégnél volt Caddy 2 is, na az állandóan szar volt. Pedig az akkor jóval drágább volt mint a Partner és fapados volt ehhez képest.
Berlingo/Partner 1.6 benzinről tudok írni.
A motorjával sosem volt baj, országúton 7-8 litert, városban 8-9-et eszik. Nem egy erőgép, 5 személlyel, csomagokkal az emelkedőkön vagy előzéseknél, azért elég erőteljesen vissza kell kapcsolgatni.
Egyébként a motorján kívül sok idegesítő hibája volt: a küszöbök elkezdtek rohadni, a hátsó futóművet elég gyakran fel kell újítani, kormánymű, féltengely, váltórudazat. Az indexkapcsoló is állítólag gyakran beszarik rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!