Idősebb nők miért utasítanak el? 19/F
Figyelt kérdés
Volt már hogy próbálkoztam 24, 28 éves lányokkal, de mindig valamilyen buta indokkal elutasítanak pedig azt várná az ember hogy ők érettebbek, miért van ez?2014. szept. 12. 21:44
2/6 anonim válasza:
azért mert nekik férfi kell.én 24 vagyok és legyen a 19 éves srác bármilyenk omoly max egy estét adnék neki.De miért kell az idősebb mikor ott a fris husi?Ez lehet h komolyabb mint gondolod.Van egy ismerősöm 18 évesen öszejött egy 2 gyerekes 24 éves nővel .Megcsinálta neki a 3.at és még 2 éves se lett a gyerek már elváltak.Ez csak egy példa h ha rákap egy gonosz idősebb nő h te még gyerek vagy agyilag akkor tönkre teheti az egéssz életedet.Ezt ne vedd sértésnek csak szoktam ezzel a témával foglalkozni és ha még nem mondta senki h ez nem egészséges akkor majd én mondom.
3/6 anonim válasza:
A kérdésedben benne volt a válasz is szimplán érettebnek. gondolják magukat annál mintsem hogy összeálljanak veled.Te szerintük legfeljebb egy egyéjszaká kufirc lehetnél számukra de nekik már egy tartósabb kapcsolat a nyerő esetleg ha te is terveznél velük hosszútáv akkor próbáld meg elhitetni velük báfr nem valószínű hogy hinni fognak neked szóval gyakorlatilag már "kinőttek" téged
4/6 anonim válasza:
Miért lenne az az érettség feltétele, hogy 5-10 évvel fiatalabb fiúval legyenek együtt? A kapuzárási pánikhoz még fiatalok :D
5/6 anonim válasza:
röviden? azért, mert 19 vagy... én se kezdenék egy 19 éves fiúval, mert ha esetleg komolyra fordul a dolog, vagy menekülne, (pl. becsúszik a baba) vagy a végén még a nyakamba kellene vennem őt is.... azt szoktam erre mondani, ha gyereket akarok, majd csinálok egyet, nem az utcáról szedem fel... 23/L
6/6 anonim válasza:
Miért nőt írsz, ha lányokról kérdezel???
Ha idősebb nőt akarsz akkor a 40-50-es korosztályból válogass. Ők a NŐK. De azoknál teljesíteni is kell ám. Ne félj, ha mégsem megy, akkor megértőek, és kedvesek, nem úgy mint a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!