A1 es jogsival milyen motort ajánlotok egy 16 éves lánynak?
19/f vagyok
De várjál... kérdezd meg apukád, h a javítási és fenntartási költségét is állja-e ennek az első motornak:D Mert akkor midnen más egy kicsit :D
Honda Varadero 125 vagy Honda Shadow 125.Szerintem tetszeni fog ;)
Vízhűtéses mind a 2, 4 ütemű,köbcentijeiket meghazudtolóan jók,ahoz képest elég gyorsak, kényelmesek,könnyen vezethetőek.
MZ-snek: A megbízhatóság nem azt jelenti, hogy könnyen szerelhető, hanem inkább valami olyasmi, hogy nemnagyon kell szerelni. Az MZ-t inkább fiúnak ajánlanám.
Az YZF-R 125 nem rossz, meg tényleg szép, de nem olyan jó, mint ahogy kinéz. A CBR-rel szerintem jól járnál, esetleg CBF-fel, vagy egy Varaderoval (De az lehet, hogy kicsit nehéz lenne), ha inkább szórakozásra kéne, akkor Yamaha WR 125X, vagy Yamaha XT 125X, esetleg Generic Trigger 125 SM... Ezek nagyon jó gépek szerintem. Hiába gyorsabbak a kétüteműek, lánynak inkább négyüteműt ajánlanék. Nem kell bele olajat vásárolni, jobb fogyasztás, megbízhatóbb... Alacsony fordulatról jobban mennek a négyüteműek. és ha lányosabb motort szeretnél, akkor még ott a Honda PCX 125. Szerintem szép robogó :)
Jobbulást, és széles utat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!