A1 es jogsival milyen motort ajánlotok egy 16 éves lánynak?
Hát, ha szépség a lényeg, akkor persze nem az MZ viszi a pálmát. [link] <bár ez egy MZ etz 250 (250 ccm-es), azért szerintem elismered, hogy nem csúnya. Én elsősorban megbízhatóságról beszéltem :) A szépet meg viheted a szerelőhöz, ha valami gáz van, és súlyos tízezreknek szerintem nem örülne az apukád, mint javítási kültség. Az MZ meg elnyűhetetlen. :) tapasztalat. (bocsi, kicsit hosszú lett)
15/F
A leg drágábbat ajánlanám... azért i, mert apukád szépen megveszi a legszebb, legdrágábbat, te meg fogod, eladod és az árából veszel egy olcsóbb, neked tetszőt és még marad sminkre is:)
Én nekem az yzf r125 formája tetszik a legjobban, de fiúként az aprilia rs-t választanám... erősebb gyorsabb jobb :) De neked ugyse ez a lényeg:P
Az mz szerintem is jó motor, szeretem, de ha egyszer kap az ember olyan motort amilyet akar, akkor inkább vmi új, jó motort, mert egy mz-re 1 nyár alatt ő is simán összespórol:)
19/f
Kovács Bence (Monti)-nak télleg szép ez a kék :)
19/f azért kicsit eléggé hogy milyen gyorsan megy mert van egy kis gyorsasági beütésem de arra ott van bicaj ugratókkal :) sztem apriliát veszek :)
köszi a válaszokat :)
Honda NSR 125.
Ha 2T-t szeretnél, szerintem 30 Le bőven elég.
Hamarabb el is tudok képzelni egy csajt NSR-en mint R125-ön :)
Ráadásul az is jó érzés, mikor az autósok, vagy tuning robogósok mellé odaállsz a pirosnál, és zöldnél meg simán állva hagyod őket, ami azért egy R125-el nem könnyű lévén, hogy 4T.
Viszont elég 3-at váltanod az NSR-el és simán lehagytad őket mint állat.
Vagy ha úgy is apukád fizeti, akkor egy 25-ös RS is jó szerintem. :)
CSakis 4 üteműt vegyél.
Azt mondta apukád hogy több motort nem vesz akkor olyat kérj ami tartós. Egy Honda CBR 125 pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!