Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A1 es jogsival milyen motort...

A1 es jogsival milyen motort ajánlotok egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés
nem földúton szeretnék menni vele. a pénz az nem számít mert apukám fizeti :) de azt mondta hogy jól gondoljam meg mert ebben az életben nem vesz nekem több motort szerintetek?
2010. júl. 14. 16:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
hát nekem az a MZ moci nem jön be de köszi az infókat :)
2010. júl. 14. 21:29
 12/25 anonim ***** válasza:

Hát, ha szépség a lényeg, akkor persze nem az MZ viszi a pálmát. [link] <bár ez egy MZ etz 250 (250 ccm-es), azért szerintem elismered, hogy nem csúnya. Én elsősorban megbízhatóságról beszéltem :) A szépet meg viheted a szerelőhöz, ha valami gáz van, és súlyos tízezreknek szerintem nem örülne az apukád, mint javítási kültség. Az MZ meg elnyűhetetlen. :) tapasztalat. (bocsi, kicsit hosszú lett)

15/F

2010. júl. 14. 21:38
 13/25 anonim ***** válasza:
bocsi, elírtam, *javítási költség.
2010. júl. 14. 21:39
 14/25 anonim ***** válasza:

A leg drágábbat ajánlanám... azért i, mert apukád szépen megveszi a legszebb, legdrágábbat, te meg fogod, eladod és az árából veszel egy olcsóbb, neked tetszőt és még marad sminkre is:)

Én nekem az yzf r125 formája tetszik a legjobban, de fiúként az aprilia rs-t választanám... erősebb gyorsabb jobb :) De neked ugyse ez a lényeg:P

Az mz szerintem is jó motor, szeretem, de ha egyszer kap az ember olyan motort amilyet akar, akkor inkább vmi új, jó motort, mert egy mz-re 1 nyár alatt ő is simán összespórol:)

19/f

2010. júl. 14. 21:39
 15/25 A kérdező kommentje:

Kovács Bence (Monti)-nak télleg szép ez a kék :)

19/f azért kicsit eléggé hogy milyen gyorsan megy mert van egy kis gyorsasági beütésem de arra ott van bicaj ugratókkal :) sztem apriliát veszek :)

köszi a válaszokat :)

2010. júl. 14. 21:46
 16/25 A kérdező kommentje:
vagyis nem kicsit hanem eléggé xD bocs
2010. júl. 14. 21:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Honda NSR 125.

Ha 2T-t szeretnél, szerintem 30 Le bőven elég.

Hamarabb el is tudok képzelni egy csajt NSR-en mint R125-ön :)

Ráadásul az is jó érzés, mikor az autósok, vagy tuning robogósok mellé odaállsz a pirosnál, és zöldnél meg simán állva hagyod őket, ami azért egy R125-el nem könnyű lévén, hogy 4T.

Viszont elég 3-at váltanod az NSR-el és simán lehagytad őket mint állat.

Vagy ha úgy is apukád fizeti, akkor egy 25-ös RS is jó szerintem. :)

2010. júl. 15. 15:33
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. júl. 15. 15:49
 19/25 anonim ***** válasza:

CSakis 4 üteműt vegyél.

Azt mondta apukád hogy több motort nem vesz akkor olyat kérj ami tartós. Egy Honda CBR 125 pont jó.

2010. júl. 15. 16:19
 20/25 A kérdező kommentje:
oksa :D köszi
2010. júl. 15. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!