Aprilia RS 50 vagy Suzuki Swift?
Figyelt kérdés
Most lesz a vizsgám és már gondolkozok,hogy mire gyűjtsek utána
A lényeg, hogy októberben leszek 18 éves, 2 évem van a gimiből hátra,utána egyetem(remélhetőleg), szóval ezeket mérlegelve melyikkel járnék jobban?
A motor biztos, hogy napi használatban lenne, az autó valószínüleg csak az elején
Egyetem előtt mindenképp szeretnék egy autót
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 23. 21:37
11/22 anonim válasza:
Na mondjuk azt is altba veszed, őszi nap, reggel egy felhő sincs az égen, délután meg szakad? Akkor mi van a motorral?
12/22 A kérdező kommentje:
Ha éppen nem használom akkor letakarom, értelemszerűen
2019. aug. 23. 23:27
13/22 anonim válasza:
Ha kocsit tudsz kölcsön kapni mikor kell, akkor motor, ha nem akkor mindenképp autó.
14/22 A kérdező kommentje:
Autót tudok kölcsönkapni, azzal nem lenne baj
2019. aug. 23. 23:35
15/22 anonim válasza:
Másként fogalmazok, reggel elmész vele valahova, süt a nap délutánra szakad az eső... nem az a kérdés, hogy a motorral mi van, normál esetben enm lesz baja az esőtől, hanem akkor hazának ronggyá ázol, mindössze ennyi.
16/22 A kérdező kommentje:
Nem félek az esőtől:D
2019. aug. 24. 01:49
17/22 anonim válasza:
Közlekedési eszköznek autó, vagizni (bár valahogy ezeket a zümmöggő 50-es sportmotor utánzatokat én inkább gáznak tartom :D) meg a feeling kedvéért motor. Én egyértelműen az autót választanám. Szar az amikor kölcsön kell kéregetni. De ezt csak azután fogod érezni igazán, amikor lesz saját. Dolgod van, beülsz, mész. Nem kell kéregetni, meg nincs olyan hogy most nem jó mert nekünk is kell. Viszont ha nem tudod fenntartani, akkor motort is felesleges.
18/22 A kérdező kommentje:
50es motort tanulásra szeretném használni
Apám mondta, hogy ha kell vihetem
2019. aug. 24. 22:32
19/22 anonim válasza:
te esetedben még mindig motor a nyerő, ahogy mondod kocsit viheted ha kell (nálunk úgy müködik mivel én feleslegesnek tartom két emberre 2 kocsit ha tudok motorral megyek még hóban is és csak szükséges helyzetben kérek el a kocsit)
és ameddig nincs biztos bevételed addig egy 50-es motort a legkönnyebb fentartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!