Aprilia RS 50 vagy Suzuki Swift?
Most lesz a vizsgám és már gondolkozok,hogy mire gyűjtsek utána
A lényeg, hogy októberben leszek 18 éves, 2 évem van a gimiből hátra,utána egyetem(remélhetőleg), szóval ezeket mérlegelve melyikkel járnék jobban?
A motor biztos, hogy napi használatban lenne, az autó valószínüleg csak az elején
Egyetem előtt mindenképp szeretnék egy autót
Köszönöm a válaszokat!
Nyílván esőben és hóban nem használnám a motort:D
Meg 15 perc séta a suli szóval oda autóval maximum akkor mennék ha késésben vagyok (nem szoktam késni)
Egy autót jelenleg nem hiszem, hogy fenn tudnék tartani
Persze praktikusabb, biztonságosabb és nem 1 személyes(mondjuk ha személyt kell szállítanom akkor apám szerintem odaadná az autóját)
Motort!
Minek saját, ha van szülői és meg is kapod ha nagy ritkán kell
Autó > motor.
Sokkal praktikusabb minden téren.
úgy látszik itt senki nem érzi a különbséget, a motort évi 3-4000Ft+benzin
és ha 15 perc séta akkot azt motorral is meg lehet tenni télen is, ha vizes az út akkor sincs gond csak okosabban kell vezetni, egyedül akkor van gond amikor pont esik de az meg nem minden napos dolog
Az lehet, hogy a motor kevesebbet fogyaszt és kevesebb karbantartást igényel az egyszerűsége révén, de nagyjából ezen a ponton el is fogynak az erősségei. Ha mérlegre tennénk a kettőt, akkor az autó felé billenne.
Persze kemény 15 perces séta kiváltására egyiket sem venném meg, ezt kár is figyelembe venni a döntéshez.
Egyébként azzal tisztában van a kérdező, hogy mennyire macerás folyton védőfelszerelésbe öltözni a motorozáshoz? Remélem, hogy nem a klasszikus felveszek egy sisakot, oszt' lesz ami lesz alapon akar motort vezetni?
Nem a 15 perces séta kiváltására lenne
Tisztában vagyok a védőfelszereléssel járó macerákkal(van a családban egy motoros), meg azért annyira bátor nem lennék, hogy szövetnadrágban és egy pólóban motorozzak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!