Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift szervó?

Suzuki Swift szervó?

Figyelt kérdés
Adott egy 1998-as,1.3-as Suzuki Swift szervó nélkül. Az autó állapota 10-es skálán 10-es,a kérdés annyi hogy lehet-e utólagosan kormányszervót tenni bele? Ugye készült ezekből szervós példány is, akkor ez megvalósítható?

2019. aug. 17. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Ha magad csinálod, bontott alkatrészekből, akkor megéri.

Szervótartó konzol, ékszíj, szervó, kormánymű, és a csövek...

Ez bontottan lehet vagy 50 rongy körül.

Szerelő elvacakol vele vagy 1 napot.

8x10000 kb.

2019. aug. 17. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen suzukimés eszembe nem jutott volna hogy szervót tetessek rá. Ez ilyen így kell megszokni és kész. De attól jóval többe kerülne mint az 1. írta.
2019. aug. 17. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:

ha annyira kella szervó akkor add el a mostani autód és vegyél helyette egy ugyanolyan szervóst

szerintem egy ilyen öreg autónál nagyon nem éri meg kb 100k forintot elkölteni hogy legyen benne szervó

És ráadásul a mai munkaerőhiányos világban, szerintem szerekőt se lenne egyszerű találni aki ért hozzá és vállalná is a munkát.

ergo.... felejtsd el az átalakítást

2019. aug. 17. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!