Gyári ujonnan szeretnék 125 V2-es Choppert venni, viszont én nem találtam márkát aki gyártana ilyet mostanság. Van a Piacon ilyen motor?
Az az igazság, hogy műszaki szempontból a 125-ös motor teljesen megfelel egyhengeres kivitelben. A több henger előnye a jobb kiegyensúlyozás, de az ilyen kis motornál 10000-es fordulat környékén jön csak elő. Utcai motort, pláne chopper jellegűt meg nem használsz ezen a fordulaton.
Ennek ellenére van ilyen motor pl
Honda Shadow VT125
de csak annyi értelme van, hogy a V2 érdekesebb (mások szerint szebb) mint az egyhengeres.
Szintén kéthengeres, de soros a
Suzuki GP 125
ez nem chopper, hanem klasszikus 80-as évek motor. Néha látni használtan jót. Ez se praktikus okok miatt lett két hengeres, ha jól tudom az olasz piacra szánták, ahol a tizenévesek vezethetnek 125-öst, és ez a GP 125 a nagyobb korabeli suzukik kicsinyített mása. Két hengerrel nagyobbnak mutatta magát.
Most látom, újat keresel, akkor a suzuki felejtős, marad a Honda.
Gyárt ilyet a husáng is. Olcsó, de nem a legjobb minőség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!