Hidegben (mint például mostanság) a kocsim kissé nehezen indul be?
Egy 2000-es Suzuki swift 1.3-asom van, megbízhatónak szupi meg minden, de most a hidegben van hogy 3-szorra indul el. Ha elindul, akkor a fordulat 800 helyett kb 1400-1500-on van és utána ha adok neki egy kis kakaót akkor visszaáll.
Köszönöm segítségeteket, mi lehet a probléma?
az aksi tekeri az önindítót rendesen?
/ Ha elindul, akkor a fordulat 800 helyett kb 1400-1500-on van és utána ha adok neki egy kis kakaót akkor visszaáll./
ez kb normális
Az hogy tél van!!!! És mint köztudott (habár minden napra jut egy ilyen kérdés) hogy a hideg nem tesz jót az akkumlátornak. Azért indul kicsit nehezbben, mint nyáron.
Még a mienknek sem, pedig garázsban áll, igaz, nem fűtött.
És miután beindítottad, azért magas a ford.szám, mert az automata szivató pörgeti, hogy melegedjen. A fedélzeti számítógép nem hülye.
Mit kell csinálni? Semmit. Be kell indítani, hagyni kell pár percig melegedni, aztán magától visszaáll majd a sima alapjárati ford.számra, ha eléri a megfelelő hőfokot.
Köszönöm a Gyors válaszokat! Az elsőnek azt a választ tudom adni, hogy vad új az aksim, tehát szerintem igen.
A másodiknak is köszönöm szépen a választ ! :)
Mindenkinek nagyon köszönöm a kommentet, ment a zöld kéz!
Még annyit, nem tudom mennyire szabályos, de ma úgy indultam el vele és elsőre elindult, hogy amikor indítóztam 4-5 másodpercig akkor a kuplungot felengedtem és úgy be is indult csontra. Ez mennyire jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!