Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is levegőnek érzi magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is levegőnek érzi magát bárhová megy?

Figyelt kérdés

Valamiért egész életemben ez volt, viszont a külső nem befolyásol mert nem vagyok átlag alatti.

21/f

ma 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Elég ha te hiszed ezt magadról.

1 - észre sem veszed ha mégsem így van.

2 - a környezetünk gyakran úgy viselkedik velünk (ez nem szándékos) ahogyan mi viselkedünk magunkkal

Fontos vagy! Ahogy mindenki :D

Jézus szeret.

Pá!

ma 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

" Megpróbáltalak levegőnek nézni,de rájöttem, hogy nem tudok levegő nélkül élni ..."

Igaz mondás,főleg ha majd olyantól kapod, aki kedves neked !

ma 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Próbáld egy kicsit érdekesebbé tenni magad! Fiatal vagy még nagyon... Tanulj valamit, keress új hobbikat, járj el programokra, gyakorold a beszélgetést, ismerkedést, menj el fesztiválra, táborokba. Kizárólag te tudod javítani a saját helyzetedet!
ma 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Tinikorom ota miota eloszor csufoltak érzem azt hogy inkább lennék láthatatlan vagy levegő.

Facen is bujkálok csak kam névvel reggel meg stb.

Sok az ellenség. Ill csak az van.

ma 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Nem, sőt, bárhova megyek kéretlenül sok figyelem irányul rám, szép vagyok, igényes és magabiztos, az emberek állandóan meg akarnak környékezni, a férfiak bámulnak, a nők barátkozni akarnak velem. Viszont introvertáltként én nem igazán tudok ezzel mit kezdeni, úgyhogy mindenkit leszarok, ez meg csak olaj a tűzre ahogy észrevettem, már csak azért is a kegyeimbe akarnak férkőzni. Ördögi kör. Nem tudom, hogy a te eseted vagy az én esetem jobb-e.
ma 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Én átlagvfeletti vagyok nalam ez a baj. Tinikent azert csufoltak c.gányok mert magyar vagyok nem c.gány. meloban mert en fiatal vagyok. Más nők azert mert vékonyabb vagyok. Ha elutasitok egy pasit az meg azért. Stb.

Aztan minden más embernek is van olyan gondja amit rám vetit ki.

Vmiféle trauma tükörképe lehetek az embereknek.

A pszichologus is mondta az emberek ott bántanak ahol erőt éreznek.

Ergo szép vagy okos vagy és erős.

Hát khösz. Nem mentem vele vmi sokra a mobbing rugdosás alázások mellett a társadalomban.

ma 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
22%
Így vagyok én is. Levegő vagyok. Jó így.
ma 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!