Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is levegőnek érzi magát bárhová megy?
Valamiért egész életemben ez volt, viszont a külső nem befolyásol mert nem vagyok átlag alatti.
21/f

Elég ha te hiszed ezt magadról.
1 - észre sem veszed ha mégsem így van.
2 - a környezetünk gyakran úgy viselkedik velünk (ez nem szándékos) ahogyan mi viselkedünk magunkkal
Fontos vagy! Ahogy mindenki :D
Jézus szeret.
Pá!

" Megpróbáltalak levegőnek nézni,de rájöttem, hogy nem tudok levegő nélkül élni ..."
Igaz mondás,főleg ha majd olyantól kapod, aki kedves neked !

Tinikorom ota miota eloszor csufoltak érzem azt hogy inkább lennék láthatatlan vagy levegő.
Facen is bujkálok csak kam névvel reggel meg stb.
Sok az ellenség. Ill csak az van.

Én átlagvfeletti vagyok nalam ez a baj. Tinikent azert csufoltak c.gányok mert magyar vagyok nem c.gány. meloban mert en fiatal vagyok. Más nők azert mert vékonyabb vagyok. Ha elutasitok egy pasit az meg azért. Stb.
Aztan minden más embernek is van olyan gondja amit rám vetit ki.
Vmiféle trauma tükörképe lehetek az embereknek.
A pszichologus is mondta az emberek ott bántanak ahol erőt éreznek.
Ergo szép vagy okos vagy és erős.
Hát khösz. Nem mentem vele vmi sokra a mobbing rugdosás alázások mellett a társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!