Tudom egy csaj email címét, ugyanis a neten meg találtam a neve alapján, gáz lenne ráírnom azon ismerkedés céljából?
Figyelt kérdés
jan. 19. 14:23
1/18 anonim válasza:
gáz
jan. 19. 14:47
2/18 anonim válasza:
Eléggé.
jan. 19. 16:02
3/18 A kérdező kommentje:
Jó az oke, de miért is?
jan. 19. 16:04
4/18 anonim válasza:
Írj rá legyél sigma boy
jan. 19. 16:15
5/18 anonim válasza:
cringe
jan. 19. 16:17
6/18 anonim válasza:
Gáz mivel azt sem tudja ki vagy ha megírod akkor meg azért mert az lesz a kérdése miért nyomozol utána.
jan. 19. 16:31
7/18 anonim válasza:
Gáz. Olyan, mintha hazáig követted volna, vagy turkálnál a szemetében.
jan. 19. 16:41
8/18 anonim válasza:
Sztem nem gáz, ha mondjuk egyszer találkoztatok, szimpatikus volt, megtudtad a nevét, és nem hagytad annyiba, utána néztél hátha találsz elérhetőséget. Inkább az a rosszabb, ha mondjuk gyakrabban találkoztok, de te emailt írsz neki ahelyett, hogy élőben elmondod, hogy "szimpatikus vagy, szívesen meginnél veled egy kávét valamikor, ha neked is belefér az idődbe, stb" Nem tudom, mi az eset, de szóval nem feltétlen gáz az!
jan. 19. 17:12
9/18 anonim válasza:
Nő ügyekben azzal foglalkozz te mit akarsz, ne azzal mások mit akarnak.
jan. 19. 17:17
10/18 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz.
jan. 19. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!