Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyivel fiatalabb lány még...

Mennyivel fiatalabb lány még az elfogadott?

Figyelt kérdés
Van a suliban egy lány aki nagyon tetszik 14-15 éves lehet én meg 18 vagyok. Szerintetek ez még jó vagy már túl nagy?

jan. 11. 11:45
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Öh hát figyelj kérdező szerintem egy kicsit sok azért még, de 1-2 év múlva ez már nem jelentene gondot.

Most lehet nevetni de én olyat is hallottam már hogy egy 17 éves fiúnak 24 éves barátnője van… szóval ja furcsa egy világot élünk eléggé

jan. 12. 10:04
 12/22 anonim válasza:
Ez az öregebb nő fiatalabb pasi dolog sokkal elterjedtebb, mint gondolnád. A fiúk már annyira nem tudnak ismerkedni, hogy kb bármibe belemennek. A nőket meg annyira elkapatta a közösségi média, hogy a dagiknak is, akiknek régen muszáj volt kedvesnek lenni, ha azt akarták valaki egyáltalán szóba alljon velük, akkora arcuk lett, hogy ihaj.
jan. 12. 10:11
 13/22 anonim válasza:

Nagyon igaz utolsó amit mondtál olyat is láttam már hogy 20 éves palinak majdnem 70 éves felesége van

Szóval igen…

jan. 12. 10:17
 14/22 anonim válasza:
Hat igen, ez a kimondott “aranyaso” nevu dolog mondhatni, hogy oda vissza megy, boven vannak beloluk nok es ferfiak is
jan. 12. 10:26
 15/22 anonim válasza:

Nagyon sok a gerjesztett mentális zavar ezen a téren.

A nőkre ráír 40 kiéhezett céltalan pakisztáni a facebookon és hosszú időre elhiszik,hogy ők mekkora szexbombák.

jan. 12. 10:27
 16/22 anonim válasza:

Sok öregasszony meg annyira hiszékeny és frusztrált úgy mond (bár nyilván tisztelet a kivételeknek) hogy belemennek elég sokan közülük is, mondjuk azért mert elvált a férjétől vagy meghalt mellőle.

Akkor ugyanaz igaz lehet fordított esetben is hogy van egy öregember aki vagy elvált a feleségétől vagy meghalt mellőle és fiatalt keres magának

jan. 12. 10:31
 17/22 anonim válasza:
Hat vagy nem is az hogy oregembernek vagy oregasszonynak meghalt a hazastarsa, hanem fiatal szeretot tart titokban
jan. 12. 10:36
 18/22 anonim válasza:
Innen úgy tűnik ez egy igazi dilemma kezd nálatok lenni, hogy érdemes-e egy öregasszonyba belevágni.
jan. 12. 10:51
 19/22 anonim válasza:
Szerintem sok, nem nagy 🫢, hozzád minimum egy 16 éves...
jan. 12. 13:36
 20/22 anonim válasza:

19: szövegkörnyezet egyértelműen utal rá, hogy a korkulno szóra utal. Tehát helyes a nagy jelző.

De lehet, hogy nincs rajta sapka, ne add fel.

jan. 12. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!