Mennyivel fiatalabb lány még az elfogadott?
Öh hát figyelj kérdező szerintem egy kicsit sok azért még, de 1-2 év múlva ez már nem jelentene gondot.
Most lehet nevetni de én olyat is hallottam már hogy egy 17 éves fiúnak 24 éves barátnője van… szóval ja furcsa egy világot élünk eléggé
Nagyon igaz utolsó amit mondtál olyat is láttam már hogy 20 éves palinak majdnem 70 éves felesége van
Szóval igen…
Nagyon sok a gerjesztett mentális zavar ezen a téren.
A nőkre ráír 40 kiéhezett céltalan pakisztáni a facebookon és hosszú időre elhiszik,hogy ők mekkora szexbombák.
Sok öregasszony meg annyira hiszékeny és frusztrált úgy mond (bár nyilván tisztelet a kivételeknek) hogy belemennek elég sokan közülük is, mondjuk azért mert elvált a férjétől vagy meghalt mellőle.
Akkor ugyanaz igaz lehet fordított esetben is hogy van egy öregember aki vagy elvált a feleségétől vagy meghalt mellőle és fiatalt keres magának
19: szövegkörnyezet egyértelműen utal rá, hogy a korkulno szóra utal. Tehát helyes a nagy jelző.
De lehet, hogy nincs rajta sapka, ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!