Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Óvónőként mennyire lenne...

Óvónőként mennyire lenne elfogadott mini (nem micro) szoknyában és ruhában munkába járni?

Figyelt kérdés

Ősszel kezdtem óvónőként dolgozni és ami az öltözködést illeti, meg vagyok lőve. Télen mindig szoknyát és meleg kötött ruhákat hordtam meleg harisnyával. Ezekből csak a térd fölé, combközépig érőket szeretem, hosszabbakat nem. Nem átlátszó harisnyával, minimum combközépig érő hosszúsággal elfogadható?

Sporthoz átöltözünk a gyerekekhez, oda van edzős ruhám.

Egyik kolléganőm sem hord szoknyát, bár már egyikük sem fiatal korosztály.

dec. 30. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem praktikus, harisnya ide vagy oda. Álladóan pakolászol, lehajolsz, a gyerekek 10 körömmel kenik beléd a taknyot kapaszkodás közben, amitől szépen felszakad a harisnya, vagy a játékokkal, rossz székekkel szalad fel az egész, aztán hogy fogsz kinézni?

Inkább valami erős anyagot válassz.

dec. 30. 17:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezekre én is gondoltam, bár vannak eléggé erős kötött harisnyáim és harisnyának kinéző bélelt leggingseim is.

Most farmert hordok, de sosem voltam gatyás csaj, nem is kényelmes, nem is szeretem magamon.

dec. 30. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a mai világban már ebből nem lehet probléma, nem hinném, hogy sérti az etikettet szóval csak nyugodtan. A leírtak alapján inkább csinos mint kihívó szóval...
dec. 30. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nem látok ebben problémát, föleg, ha vastag harisnya vagy leggigns van alatta.
dec. 30. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Én gyermekjoletnel dolgozok, 2 nap irodai ugyfelfogadas 2 nap terepmunka csaladlatogatas egy nap másik helyen ugyanez. Még irosia napom sem lehetek rövid szoknyában vagy vállát nem takaró felsőben át, mert nme vesznek úgy komolyan. Legalábbis a vezető szerint. Mondjuk drogos, börtön viselt emberekkel dolgozok 70%ban,de nyilván garboban is rám kötnek ha olyanjuk van, nem a szoknyán múlik.
dec. 30. 17:57
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
5-ös: egy óvodában nem középkor van, egy térd fölötti szoknya (vastag harisnyával), vagy egy átlagos felsö, amiben látszik a nyaka valakinek, teljesen normális öltözet. Aki így nem veszi komolyan a kérdezöt, az arab módon beöltözve sem tenné.
dec. 30. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Pár éve dolgozom óvodapszichológusként, több korosztályból is van nálunk óvónő, gyógypedagógus, dajka. Tetovált, színes hajú, piercinges és rendszeresen kifejezetten kihívó miniszoknyát hordó kollégáim is vannak, ráadásul nem csak a fiatalka korosztályból, sőt. Mondjuk a mi intézményünk eléggé elfogadó, tudomásom szerint nem jellemző, hogy ezek miatt bárki kibeszélné a másikat. De ami még fontosabb: a szülőket se látom, hogy zavarná a dolog.

Amit leírtál, az teljesen elfogadható, szóval szerintem nyugodtan hordd.

dec. 30. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen elfogadható, csak nem praktikus. Folyamatosan hajolgatni, pakolni, gyereket emelgetni miniszoknyában azért macerás.
dec. 31. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!