Anyukám (71 de 60-nak néz ki) társat szeretne, valakit akivel el tud menni a színházba,moziba,sétálni... Szegeden vagy környékén. Nagyon édi személyiség. Valami ötlet, segítség?
Figyelt kérdés
dec. 29. 18:06
1/6 anonim válasza:
Próbáljon valami közösséget találni, tánctanfolyamot, számítógépes kurzust, akármit, könyvtári rendezvényekre is járhat (pl. könyvbemutatók, író-olvasó találkozók), esetleg ha vallásos, akkor keressen egy ilyen csoportot. Vagy ha vannak barátnői, volt kolléganői, osztálytársnői, tőlük is kérhet valamilyen segítséget, elmehetnek együtt valahová. Nem hiszem, hogy egy megyeszékhelyen ne lennének olyan programok, közösségek, ahová először egyedül is el tudna menni, és ott tudna ismerkedni.
dec. 29. 18:43
2/6 anonim válasza:
Jótanács: barátnőt keressen, ne hímneműt. Azért, mert a barátnő társ lesz, a hímnemű viszont ápolónőnek tartaná.
dec. 29. 22:06
3/6 anonim válasza:
Most társat keres, vagy akivel elmegy sétálni, stb?
dec. 29. 23:15
4/6 A kérdező kommentje:
Barátot,akivel elmegy sétálni,mozi, színház,étterem.strand, tudtok ilyen 70 év körüli jó állapotban lévő bácsit(mint írtam anyukám 10 évet letagadhat) akivel anyukám elmehetne szórakozni?Lehet az apukátok, nagybátyátok, ismerősötök, ismerős ismerőse...Anyukám korához képest jó állapotban van, jól néz ki, és nagyon édi személyiség.(a házzasségai nem sikerültek sajnos.)Azt szertném hogy boldog legyen, hogy egy barátot hozzon neki a Jézuska.
tegnapelőtt 05:47
5/6 anonim válasza:
Inkább barátnőt keressen, jobban jár.
tegnapelőtt 11:28
6/6 anonim válasza:
Ha társat szeretne, az szexet akar. Anyud is akarja 70 évesen? Azért kérdeztem én is hogy mit akar.. A barátnő jobb lenne szerintem is neki.
tegnapelőtt 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!