Többen megírták a gyakorikerdesek.hu-n, hogy a borzalmas személyiségem miatt soha nem fogok párt találni. Ismerkednél velem?
Figyelt kérdés
Nagyon, nagyon gonosz ember vagyok a gyakorisok szerint.
De páran azt is írták, hogy jóképű vagyok.
Így, bár nem idevalósi vagyok, de gondoltam azért megpróbálkozom a társkereséssel itt.
33F
okt. 5. 23:44
1/10 anonim válasza:
Inkább nem
okt. 6. 00:10
2/10 A kérdező kommentje:
De én ide csak feljárok.
okt. 6. 00:59
3/10 anonim válasza:
Az itteni lányok gonoszak :D
okt. 6. 02:54
4/10 anonim válasza:
Gonosz ember általában azokból lesz, akiknek nem engedik meg,hogy jók legyenek, vagy folyton elutasítják őket.
Csak "úgy" senki nem gonosz.
okt. 6. 05:36
5/10 anonim válasza:
Egy jóképű gonosz?Akkor neked csak alkalmi csajok valók.
okt. 6. 06:19
6/10 anonim válasza:
Ted Bundy, te vagy az?
okt. 6. 08:09
7/10 anonim válasza:
Én is gonosz vagyok, ismerkedjünk.
okt. 6. 08:18
8/10 anonim válasza:
Ha a gyakorisok szerint, akkor van egy jó hírem. Lehet semmi bajod, sőt pont ellenkezőleg :) Itt egyesek képesek a fehérről is megmagyarázni hogy fekete, mindenféle erőszakos módszereket bevetve. És ahol többségben vannak a hülyék, ott ezt fogják erőszakosan terjeszteni is, minden mást üldöznek és lepontoznak. Szóval javaslom inkább tegyél próbát élőben, majd ott eldől. Random gyakoris hülye emberek okoskodásai helyett az lesz a valódi szűrő.
okt. 6. 08:29
9/10 anonim válasza:
pitbull terier
okt. 6. 09:52
10/10 A kérdező kommentje:
#3 Tévedsz! Az itteni lányok igazán nemes lelkűek. Többen felajánlották, hogy a segítségemre sietnek és felállítanak rólam egy teljes jellemrajzot, ahol pontról pontra felsorolják a hibáimat egy két mondatos kérdés alapján. De én csak kinevettem őket, gúnyt űztem belőlük.
Azóta viszont rájöttem, hogy igazuk volt és már bánom a bűneimet.
okt. 6. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!