Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elkerülő személyiségzavarral...

Elkerülő személyiségzavarral lehetetlen az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Pszihológus korábban mondta mi ez, de csak most néztem utána pontosan

Ez gyakorlatilag ellehetetleníti a társas kapcsolatok kialakítását férfiként nemigaz?

Férfiként amúgy is elég nehéz, de emiatt maga a kezdeményezés sem fog soha menni, ezért lesz teljesen zsákutca minden ismerkedési próbálkozás

Hiszen ugye nekem kéne kezdeményezni, azt meg ugye nem fogok. Bár alig van olyan helyzet az életben amikor érdemes próbálkozni, de az a kis esély sincs így meg

2024. jún. 24. 19:59
1 2
 1/16 anonim válasza:
Az ismerkedés nem feltétlen, inkább az, ha komolyra fordul a dolog, akkor hirtelen szakítasz majd, vagy se veled se nélküled kapcsolatba leszel valakivel. Tapasztalatból mondom, én voltam ilyen emberrel, iszonyúan fáj a mai napig, hogy elhagyott.
2024. jún. 24. 20:46
 2/16 A kérdező kommentje:

Az az érdekes hogy voltam kapcsolatban, de másképpen éltem meg.

A nő alkoholista, nárcisztikus, igénytelen idősebb nő gyerekkel, egy két lábon járó red flag

Ö szedett fel, ezért jöttem vele össze. De NEM a személyiségzavarom volt az oka a szakításnak, hanem az ő kapcsolatra alkalmatlansága

Mivel takarítani is lusta volt, a pia előbbrevaló volt a gyerekénél is ezért nem tudtam vele összeköltözni, amúgy vállaltam volna ha normális. De nem volt az, ez nem az én hibám volt

Szóval nem a félelmeim miatt lett vége, mert az illető nem adott okoz rá hogy féljek. Nekem a kapcsolatteremtéssel van bajom, emiatt nem tudok normális emberekkel normális kapcsolatot kialakítani. Nem a kapcsolat komolysága okoz gondot

2024. jún. 24. 20:54
 3/16 anonim válasza:
Akkor te nem elkerülő kötődésű vagy, hanem nehezen megnyíló, talán kicsit visszahúzódóbb személyiség, akinek ha sikerül megtetszeni és a bizalmába férkőznie egy nőnek, simán alakulnak a dolgok.
2024. jún. 24. 21:02
 4/16 anonim válasza:
#3 Az elkerülő személyiségzavar nem elkerülő kötődést jelent, hanem inkább amolyan extrém szociális szorongást, csak a testi tünetek nélkül.
2024. jún. 24. 21:45
 5/16 anonim válasza:
Bennem akkor jön elő ez az elkerülés ha nem tudok megbízni a másikban, nehezen engedek közel magamhoz másokat, nehezen is ismerkedem férfiakkal, de ha egyszer igazán megbíznék benne akkor nagyon ragaszkodnék hozzá.
2024. jún. 24. 23:16
 6/16 anonim válasza:

Tök röhej, "A nő alkoholista, nárcisztikus, igénytelen idősebb nő gyerekkel, egy két lábon járó red flag"

Ennek sikerül pasit fogni, én meg gyerekkel, normális viselkedéssel, értékrenddel, rendezett élettel, házias nőként a kutyának se kellek! Hogy is van ez? Számomra érthetetlen!

2024. jún. 25. 08:52
 7/16 anonim válasza:
#6 Lehet neked sem kellene a kérdező.
2024. jún. 25. 11:02
 8/16 A kérdező kommentje:

"Lehet neked sem kellene a kérdező."

Ja hát elég valószínű hogy nem irigyelnéd a nőt ha meglátnál vagy megismernél (én sem vagyok tökély)

Pedig nem vagyok egy ronda alak, de mégsem vagyok a nők kedvence

A "kutyának se kellek" általában a vonzó férfiakra vonatkozik, kizárólag

2024. jún. 25. 14:48
 9/16 anonim válasza:
Amúgy az, hogy nem vagy a nők kedvence egy dolog, de amúgy egy normális nő neked sem kellene. Nem véletlenül egy ilyen nővel jöttél össze. Tudott okot szolgáltatni ami miatt nem kellett megmaradnod mellette. Na most egy normális élettel rendelkező nőnél nehéz lenne mibe belekötni, hogy elhagyd, ezért szerintem, ha fel is akarna szedni, szerintem már az elején úgy viselkednél, hogy elmenjen a kedve. De aztán lehet nincs igazam.
2024. jún. 25. 17:15
 10/16 A kérdező kommentje:

"De aztán lehet nincs igazam."

Persze hogy nincs

Tudod nálam nem állnak sorban csajok hogy csak válogathassam hogy ki jó nekem ki nem.

Egyedülálló nőket is alig találok, olyat aki jelezné hogy érdeklem meg kb. szökőévente egyszer.

Itt általában azért erőt veszek magamon, és sok stressz árán bepróbálkozok ha lehetséges.

De ezek az ideges próbálkozások kudarcra vannak ítélve.

A sikerhez nyilván bő merítés kellene és sok bátor kezdeményezés, amit a személyiségem egyszerűen nem tolerál. Ezért maradok egyedül

Egy biztos: ha az egyedülálló nő vonzó számomra (nemcsak külsőleg, de jellemre-viselkedésre is szimpatikus) akkor semmiképpen nem próbálom elszalasztani. Ilyet nem tennék

Az elkerülő személyiségzavarnak csakis ez a része sántít nálam

2024. jún. 25. 17:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!