Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ádám vagyok Budapestről....

Nagyadam921124 kérdése:

Ádám vagyok Budapestről. Szeretnék korombeli hölgyekkel (27-32) ismerkedni! Akinek van kedve írjon! Vajon lesz rá esély? 😊

Figyelt kérdés

-168 cm magas

-komoly kapcsolatot keresek 😊

-kék szem

-félhosszú barna haj

-Budapesten élek.

-szimpla beszélgetésben is benne vagyok

-Korombeli hölgyekkel szeretnék ismerkedni és beszélgetni

-Szabadidős tevékenységeim közé tartozik az hogy heti 3x járok edzőterembe, a kirándulás (bár most már az idő nem jó hozzá), az olvasás, a sétálás, zene hallgatás illetve nyelvtanulással is foglalkozom önállóan otthon ahogy van időm.

-Általában a hétvégéim szabadok, a hétköznap zsúfolt egy kicsit csak. Igen nem vagyok egy topmodell 😄 de azért egy utolsó lehetőséget adok még ennek a dolognak mivel már kiábrándultam az ismerkedésből és abból hogy valaha megtalálom a másik felem (ez nem önsajnálat).

-Szóval akinek felkeltettem az érdeklődését írjon itt vagy instán: adamnagy651

nov. 27. 06:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem sem olyan lehetetlen ez. Köszi szépen mindenkinek!
nov. 27. 15:20
 12/14 anonim válasza:
Nem vált be a badoo?
nov. 27. 18:29
 13/14 anonim válasza:
1. Válaszoló vagyok. Nem gondoltam volna hogy ez az elmélet ennyira igazolja önmagát :D reméljük megjelenik az a 10% is, sok szerencsét!
tegnap 15:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát kiderul eddig nem írt senki privátban 😀
tegnap 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!