Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ádám vagyok Budapestről....

Nagyadam921124 kérdése:

Ádám vagyok Budapestről. Szeretnék korombeli hölgyekkel (27-32) ismerkedni! Akinek van kedve írjon! Vajon lesz rá esély? 😊

Figyelt kérdés

-168 cm magas

-komoly kapcsolatot keresek 😊

-kék szem

-félhosszú barna haj

-Budapesten élek.

-szimpla beszélgetésben is benne vagyok

-Korombeli hölgyekkel szeretnék ismerkedni és beszélgetni

-Szabadidős tevékenységeim közé tartozik az hogy heti 3x járok edzőterembe, a kirándulás (bár most már az idő nem jó hozzá), az olvasás, a sétálás, zene hallgatás illetve nyelvtanulással is foglalkozom önállóan otthon ahogy van időm.

-Általában a hétvégéim szabadok, a hétköznap zsúfolt egy kicsit csak. Igen nem vagyok egy topmodell 😄 de azért egy utolsó lehetőséget adok még ennek a dolognak mivel már kiábrándultam az ismerkedésből és abból hogy valaha megtalálom a másik felem (ez nem önsajnálat).

-Szóval akinek felkeltettem az érdeklődését írjon itt vagy instán: adamnagy651

nov. 27. 06:28
1 2
 1/14 anonim válasza:
Ha a jelentkezők 10%-a nőnemű már szerencsés vagy. Ilyen az internet.
nov. 27. 07:05
 2/14 anonim válasza:
Alacsony vagy
nov. 27. 09:48
 3/14 anonim válasza:
Senki nem fog írni
nov. 27. 10:42
 4/14 A kérdező kommentje:
A károgóknak meghagyom a negatív véleményeket.
nov. 27. 11:10
 5/14 anonim válasza:
#2 Igen, ezt aki tud olvasni, az mind konstatálta magában. Köszönjük névtelen, hogy fogyatékosnak nézed az embereket, hogy külön ki kell emelj valamit.
nov. 27. 11:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezért kár is energiát és időt pocsékolni hogy az ilyen kommenteket ide írják, valószínűleg problémák lehetnek akik itt élik ki az olyan dolgaikat hogy beszólnak a másiknak #5 köszi a pártolást!
nov. 27. 11:45
 7/14 anonim válasza:
Figyelj, nem rosszból írom, szeretném hogy találj valakit de nem fogsz, tapasztalatból mondom, soha nem fog egy nő rádírni egyszerűen lehetetlen, a lottó 5ösnek is nagyobb a valószínűsége
nov. 27. 12:41
 8/14 anonim válasza:

Ha nő lennék írnék neked😁

Szimpatikus volt,hogy legalább a neved megadtad, írtál magadról,én látok rá esélyt mert én nekem is írogattak már és ráadásul úgy, hogy én csak hozzászóltam egy kérdéshez amiből tudták,hogy férfi vagyok és nem is kerestem.

nov. 27. 13:39
 9/14 anonim válasza:

Igen pont ez a probléma

Egy nő soha nem írnak rá egy férfira, minek tenne? Van 500 másik

nov. 27. 14:18
 10/14 anonim válasza:
Nekem par eve irt egy lany! egy kerdes ala okoskodtam valamiket es a hasonlo gondolkodasbol kifolyolag osszebaratkoztunk es a mai napig beszelunk. nem olyan lehetetlen ez
nov. 27. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!