Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan nő ki szereti ha a...

Van olyan nő ki szereti ha a férfi kiszolgálja őt a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
nov. 25. 06:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mivel,hogy? Kávét hoz vagy az ágyban?
nov. 25. 11:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Az van amit a nő akar.
nov. 25. 13:12
 3/11 anonim válasza:
Mivel én vagyok a főnök, nálunk ez alap.
nov. 25. 14:32
 4/11 anonim válasza:

A nők szerintem ezt gyűlölik. A nő nem tudja mit akar, és nem szereti a felelősséget, nem szeret dönteni. Amelyik nő azt mondja igen, annak elég pár év, és rájön, hogy elfárad benne, nem ez a természetes alapállapota, csak rákényszerült.

Meg akkor is szeretheti, ha fétise ez a nőnek, valamilyen mentális dolgokból adódóan, akár gyerekkorból is.

Ezeket mind statisztika alapján írom. Pl. pont ma néztem olyan videót, amiben egy tanulmányt elemeztek, hogy mit mond a nő milyen férfit akar vs mi a valóság az alapján, hogy milyen párt választ magának.

Ha egy nőről pl. meg akarod tudni, hogy milyen férfiakat szeret, ne őt kérdezd meg, mert nem fogja tudni, nem ismeri magát, hanem azt kérdezd meg, milyen partnerei voltak ezelőtt. Akkor szidkozódni fog hogy toxikus exek sorozata, szarok a férfiak, és ott kijön, hogy ő ezekhez vonzódik, ezeket szereti, csak nem is eszmél rá (kognitív disszonancia).

nov. 25. 20:11
 5/11 anonim válasza:
1# vagyok,4#te biztos férfi vagy,és egyedülálló
nov. 25. 20:18
 6/11 anonim válasza:
Egyetértek az ötössel.
nov. 25. 20:20
 7/11 anonim válasza:
Valamilyen szinten igen, DE nem szolgát keresek, hanem párt. Legyenek azért saját gondolatai, és nem kell mindent is megadnia nekem.
nov. 26. 17:39
 8/11 anonim válasza:
Ki ne szeretné?
nov. 28. 19:11
 9/11 anonim válasza:

"1# vagyok,4#te biztos férfi vagy,és egyedülálló"

Férfi vagyok, és nem egyedülálló. Nem válik nálam be ez a próbálkozás a megszégyenítésre. Ez is statisztikailag kimutatott női próbálkozás. A nők általában degradálni próbálják a személyt, ha nem értenek egyet valamivel, és toxikusak, éretlen kommunikációval rendelkeznek.

dec. 5. 06:55
 10/11 anonim válasza:

9-es

Statisztika az, menj ki és találkozz hús-vér emberekkel.

dec. 5. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!