Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akad itt egy magányos lány,...

Akad itt egy magányos lány, aki úgy érzi, hogy engem keres, vagy hogy szüksége van rám? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Olyan lányt keresek, akivel úgy bánhatok, mint egy hercegnővel, de azért nem kell rá egy vagyont költeni, és tudna (és akarna is) szeretni.

25 éves, pest megyei férfi vagyok. Egyetemet végeztem, nem dohányzom, és csak nagyon ritkán iszok. Ami a hobbikat illeti, szeretek olvasni, és nemrég elkezdtem írni is egy fantasy történetet. Olvasni leginkább klasszikus irodalmat szeretek, azon belül is legesleginkább orosz irodalmat.

Természetesen van humorom is. Megesküszöm, hogy nem nyeltem le egy karót sem, még ha úgy is tűnik elsőre. Az én esetemben talán nagyon is igaz lehet az, hogy nem ítélünk könyvet borító alapján. :^)

Nagyon ritkán találkozok olyan nővel/lánnyal, akibe bele tudok szeretni, de ha találok ilyet, abba nagyon gyorsan, és nagyon mélyen bele esek.

Van 1-2 gyerekkoromból származó, nagyon súlyos jellembeli hibám, amikkel én megtanultam együtt élni, de sok nő/lány számára taszító lehet. Én természetesen ennek fejében elfogadlak a hibáiddal együtt, ha szimpatikus vagy. Nem az a fajta vagyok, aki menekül egy kapcsolatból, amint felüti a fejét egy probléma. Szinte mondhatni csak akkor vetnék véget én magam egy kapcsolatnak, ha a másik fél bántalmazó, vagy ha megcsal.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, jelezd bátran! Kérdésekre privátban válaszolok, nyilvánosan nem szeretnék az elhangzottaknál bizalmasabb információkat megosztani magamról.

aug. 25. 23:34
1 2
 1/15 anonim válasza:
Tudom, hogy sokaknak nem jön be, de szerintem érdemes lenne tinderezni is.
aug. 25. 23:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam már a tindert, és nem vált be, de azért kösz a tippet.
aug. 26. 00:19
 3/15 anonim válasza:
Badoo? Én ott találtam meg a pasimat, 4 éve együtt vagyunk.
aug. 26. 00:26
 4/15 anonim válasza:

1-es és 3-as, álljatok már le.

A netes társkereső appokon csak a nagyon fotogén, hú de jó pasikkal akarnak beszélgetni a nők. És nem csak a legszebb nők, hanem az átlagos külsejű nők is.

A kérdező gondolom nagyjából átlagos külsejű férfi, ezért nincs sikere az ilyen alkalmazásokon.

aug. 26. 02:50
 5/15 anonim válasza:

Min-max kort nem írtál.

5 év minuszba nem tudom mennyire fér bele neked,de ha igen akkor írj nyugodtan

aug. 26. 03:12
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 azért nem írtam, mert nekem a kor nem igazán számít, de azért ne legyen sokkal több 40-nél. :D
aug. 26. 07:57
 7/15 A kérdező kommentje:
#4 sokak szerint jól nézek ki, nem hiszem hogy ez lenne a probléma. Bár az igaz, hogy nem vagyok túl fotogén, és eléggé amatőr képeim vannak magamról.
aug. 26. 08:02
 8/15 anonim válasza:
#4 én full átlagos vagyok sőt, lehet inkabb alatta mert elég karakteres arcom van ami ma nem divat. Plisz nem vagyok fotogén sem, mégis jelenleg 3 lánnyal beszélgetek tinderen, mindegyik normális.
aug. 26. 08:05
 9/15 anonim válasza:
4. Savanyú a szőlő?:)
aug. 26. 08:34
 10/15 anonim válasza:
Különös én beszélgettem nem 10/10-es sráccal is és akivel összejöttem, ő sem az a tipikus adonisz.. Nyilván az én szememben az, de objektíven nézve átlagos. És vannak még hozzám hasonló lányok.
aug. 26. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!