Akad itt egy magányos lány, aki úgy érzi, hogy engem keres, vagy hogy szüksége van rám? (Bővebben lent.)
Olyan lányt keresek, akivel úgy bánhatok, mint egy hercegnővel, de azért nem kell rá egy vagyont költeni, és tudna (és akarna is) szeretni.
25 éves, pest megyei férfi vagyok. Egyetemet végeztem, nem dohányzom, és csak nagyon ritkán iszok. Ami a hobbikat illeti, szeretek olvasni, és nemrég elkezdtem írni is egy fantasy történetet. Olvasni leginkább klasszikus irodalmat szeretek, azon belül is legesleginkább orosz irodalmat.
Természetesen van humorom is. Megesküszöm, hogy nem nyeltem le egy karót sem, még ha úgy is tűnik elsőre. Az én esetemben talán nagyon is igaz lehet az, hogy nem ítélünk könyvet borító alapján. :^)
Nagyon ritkán találkozok olyan nővel/lánnyal, akibe bele tudok szeretni, de ha találok ilyet, abba nagyon gyorsan, és nagyon mélyen bele esek.
Van 1-2 gyerekkoromból származó, nagyon súlyos jellembeli hibám, amikkel én megtanultam együtt élni, de sok nő/lány számára taszító lehet. Én természetesen ennek fejében elfogadlak a hibáiddal együtt, ha szimpatikus vagy. Nem az a fajta vagyok, aki menekül egy kapcsolatból, amint felüti a fejét egy probléma. Szinte mondhatni csak akkor vetnék véget én magam egy kapcsolatnak, ha a másik fél bántalmazó, vagy ha megcsal.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, jelezd bátran! Kérdésekre privátban válaszolok, nyilvánosan nem szeretnék az elhangzottaknál bizalmasabb információkat megosztani magamról.
1-es és 3-as, álljatok már le.
A netes társkereső appokon csak a nagyon fotogén, hú de jó pasikkal akarnak beszélgetni a nők. És nem csak a legszebb nők, hanem az átlagos külsejű nők is.
A kérdező gondolom nagyjából átlagos külsejű férfi, ezért nincs sikere az ilyen alkalmazásokon.
Min-max kort nem írtál.
5 év minuszba nem tudom mennyire fér bele neked,de ha igen akkor írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!