Tinédzser lányoknál tényleg rangot jelent, ha társaik ütik gyomrukat és ezt egyenesen állják? Néhány fórumon olvastam. Van, aki ezért érkezik haspólóval. Aki ezt tapasztalja, megírja bővebben?
Figyelt kérdés
júl. 31. 10:08
1/10 anonim válasza:
Fétisfórumon olvastad vagy hol? Mert az előfordulhat, hogy egy-egy ismerősi körnek vannak idióta beavatási szertartásai vagy mindenféle kihívásokat csinálnak unalmukban. De ezt nem lehet általánosítani egy egész korosztályra.
2/10 anonim válasza:
Ilyenről még életemben nem hallottam.
3/10 anonim válasza:
Nálunk az a divat hogy a hátunkon törik el a lapátnyelet, arra gerjedünk.
4/10 anonim válasza:
Még egy beteg dolog, amivel a Kérdező szerint televan az internet...
5/10 anonim válasza:
Ez szerintem nettó hazugság, fétises férfiak álma ez, és ezért terjesztik kamuprofilokról.
6/10 A kérdező kommentje:
Itt van egy 2023-as szavazás, kevés szavazóval, a válaszolók fele gond nélkül megtenné
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
júl. 31. 21:57
7/10 anonim válasza:
A kérdezőt és a válaszolót is tiltották azóta. Nyilvánvalóan trollkérdések. Ez a Lucázós troll már évek óta nyomja a hülyeségét:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=luca&katego..
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor az országos átlag az lehet, mint az őszinte szavazók. Amit az 1-es válaszoló is mondott.
júl. 31. 22:08
9/10 PMC Wagner válasza:
szerintem ez felfog kerülni valami video összeállításba
10/10 A kérdező kommentje:
aug. 5. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!