Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magas vékony szerény Nők....

Magas vékony szerény Nők. Van-e kedvetek ismerkedni egy közel 2 méteres,45,de anyagaik terén nem éppen eleresztett aránylag jó képű fickóval? Bács kiskun vm.

Figyelt kérdés
nov. 4. 12:52
 1/5 anonim válasza:
Szóval csóró vagy és azt hiszed, hogy egy szerény csajnak elég egy ilyen lúzer is? Vagy mi az elképzelés?
nov. 4. 14:25
 2/5 anonim válasza:

Nyilvan kb ez lehet. Életképtelen 45ös szerencsétlen, de azért magas vékony bombanő kéne neki...

😂😂😂

nov. 4. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:

1-s.

Nyilván ha tudsz olvasni,kérdést értelmezni akkor igen,ez elképzelés.

Nem aranyásót keresek.

nov. 4. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:

2-s.

Az írásodból az jön le hogy egy troll vagy ki ráadásul férfi.

És nem kanoknak intéztem ezt a kérdést,tehát hacsak nem homi vagy minek is reagálsz rá.

És a életképtelen az aki nem tud mozogni egyáltalán,én még tudok csak sok betegségem van és így ezek miatt munkahelyen/szakmámból kifolyólag nem tudtam érvényesülni hogy multi milliomossá keresem magamat.

És még csak véletlenül sem akarok 10-s skálán 10-s Nőt mert nem is értem hogy neked a magas vékonyból hogy jön ez csak le?

Nyilván nem tehenet akarok,mert köszi de az nincs ínyemre.

nov. 4. 22:38
 5/5 anonim válasza:

4

Troll vagyok és ferfi. Vág az eszed komám! Azért kommenteltem egyébként, hogy felhívjam a figyelmed (persze tudom hogy ez hiábavaló) arra, hogy az igényeid kissé túlzóak. A magas és vékony, nők közt nem túl gyakori, akik ilyenek azok többnyire bőven átlagon felüliek! Ilyenekből egy szerényet igényelni meg kb 1:100 000 az esélyed. Mindezt úgy, hogy te magad több szempontból is hátrányos vagy. Az esélyed így már kb 1:100 000 000 és még lehet, hogy túl is becsültelek. Főleg, hogy a hátrányos tulajdonságaiddal egyenesen arányosan nagy az arroganciád a stílusodban, ami azért valahol vicces is. Talán egy jó humorú, magas, vékony, gazdag csajnak megtetszel így anonim névtelenül, aki rajong a beteg, hisztis, arrogáns, mindenért másokat hibáztató hímneműekért. Amíg ezt leírtam, majdnem kiesett a kezemből a telefon a röhögés miatt... Vajon van ilyen nő az országban/bolygón/naprendszerben/galaxisban? Szerintem tutira nincs... 😂

nov. 4. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!