Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szépséges teniszezőnő, Anna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szépséges teniszezőnő, Anna Kalinskaya csak azért jött össze a göndör, vörös hajú, szeplős, vékony, nem jól kinéző Jannik Sinnerrel, mert ő a férfi világelső teniszező? Egy csomó jóképű, izmos teniszező van, de neki valamiért Sinner kellett.

Figyelt kérdés

Képek róluk:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon nincsenek egy szinten külsőre.

szept. 2. 18:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy bírom Sinnert, kedvelem a játékát, de nem értem, hogy jöhettek ők ketten össze. Egy csomó jól kinéző férfi teniszező közül választhatott volna Kalinskaya.
szept. 2. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
De hát ez helyes pasi az első három képen. Az utolsó kettőn, főleg az utolsón meg ritka idétlen, de rossz kép mindenkiről készülhet.
szept. 2. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem csak a haja a tragikomikus, ha nem látszik ez a sörény annyira, akkor helyes.
szept. 2. 18:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. Ha elmenne mellettem Sinner az utcán, én azt gondolnám férfiként, hogy nagyon maximum átlagos külsejűnek lehetne nevezni.

Viszont ha a csaj menne el mellettem, végig az arcát bámulnám és azt mondanám magamban, miután elhaladtunk egymás mellett, hogy ú, de szép volt ez a csaj.

szept. 2. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
A csávó egyáltalán nem ronda (bár az utolsó képen viszont tényleg ijesztő volt hirtelen), a csaj meg egyáltalán nem szépséges, nem egy olyan pár akinél feltűnő a különbség. A lány tényleg szebb, de általában mindig ez van hogy pasi bénább mint a csaj. Ennél sokkal gázabb srácokkal is járnak jó csajok, főleg Mo-n mivel alig van jó pasi.
szept. 2. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Jó az , csak pénz legyen
szept. 2. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

A csaj bőven átlagos. A pasi meg úgy látom, hogy eléggé magas, igaz nem izmos, de nem is csontsovány. Inkább szálkásan sportos a teste, ami még bőven bejön a legtöbb nőnek. Arcra sem annyira rossz, egy kis fogfehérítés ráférne, dobna rajta. Az az idétlen vörös haj az tényleg nagyon gáz, de lehet hogy a személyisége kompenzálja. Fehérebb fogakkal és más frizurával amik tényleg rendkívül könnyen megváltoztatható dolgok, egy 10/8-as pasi lenne.

És akkor még teljesen figyelmen kívül hagytam, hogy világelső sportoló, úgy elemeztem mint egy teljesen átlagos hétköznapi férfit. Nyilván ha a nőnek is ez az élete, és abban az a pasas világelső, akkor ott olyan tisztelet, meg felnézés lehet a részéről, hogy egy külsőre sz@rdarbbal is összejön :D

N

szept. 2. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerem ezt a srácot, nekem 100%-ban az ideálom. 😍
szept. 2. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is cuki a srác. Amúgy arra nem gondoltál, hogy esetleg azért járnak mert szeretik egymást?
szept. 2. 23:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy sportágban játszanak, valószínűleg sok versenyen találkoztak, jól kiismerték egymást, megszerették egymást. Sok olyan kapcsolat alakult így ki az ismeretségi körömben is, ahol vmelyik fél közízlés szerint kicsit kevésbé attraktív... kell hozzá, hogy ne undorítson a másik külsőre, jó (vagy neked szimpatikus) kisugárzás a másik részéről és elég együtt töltött idő.
szept. 5. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!