Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szépséges teniszezőnő, Anna Kalinskaya csak azért jött össze a göndör, vörös hajú, szeplős, vékony, nem jól kinéző Jannik Sinnerrel, mert ő a férfi világelső teniszező? Egy csomó jóképű, izmos teniszező van, de neki valamiért Sinner kellett.
Hát nem tudom. Ha elmenne mellettem Sinner az utcán, én azt gondolnám férfiként, hogy nagyon maximum átlagos külsejűnek lehetne nevezni.
Viszont ha a csaj menne el mellettem, végig az arcát bámulnám és azt mondanám magamban, miután elhaladtunk egymás mellett, hogy ú, de szép volt ez a csaj.
A csaj bőven átlagos. A pasi meg úgy látom, hogy eléggé magas, igaz nem izmos, de nem is csontsovány. Inkább szálkásan sportos a teste, ami még bőven bejön a legtöbb nőnek. Arcra sem annyira rossz, egy kis fogfehérítés ráférne, dobna rajta. Az az idétlen vörös haj az tényleg nagyon gáz, de lehet hogy a személyisége kompenzálja. Fehérebb fogakkal és más frizurával amik tényleg rendkívül könnyen megváltoztatható dolgok, egy 10/8-as pasi lenne.
És akkor még teljesen figyelmen kívül hagytam, hogy világelső sportoló, úgy elemeztem mint egy teljesen átlagos hétköznapi férfit. Nyilván ha a nőnek is ez az élete, és abban az a pasas világelső, akkor ott olyan tisztelet, meg felnézés lehet a részéről, hogy egy külsőre sz@rdarbbal is összejön :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!