Mit csináljak, ha teljesen kiégtem a társkereséstől?
Fenn vagy társkereső appokon, voltak matcheim, beszélgettem is elég sok lánnyal. Kezdetekben tök izgi volt, gördülékeny volt a beszélgetés, viszont egy idő után kifulladtak és nem is lett belőlük semmi. Hiába jönnek továbbra is a matchek meg a kedvelések, teljesen meguntam/kiégtem/elment az egésztől a kedvem, hogy most akkor újból elölről kell kezdeni az egész ismerkedést, hogy aztán megint totál unalomba fulladjon az egész...
Szerintetek mit csináljak? Hogyan változtassam meg ezt magamban?
Szard le
Nem kell csak azert tarsat keresni mert a tarsadalom ezt erolteti rank
Miért ne lenne az?
Miért lenne az? Hát nem te írtad, hogy semmi értelme az egésznek és hogy megszakadnak a beszélgetések?
Mivel az online tér nem a valóság, ezért komolytalan, nem igazi. Gondolom a korodnál fogva nem érted.
15
Vagy lehet, hogy te nem érted a korodnál fogva, hogy a chat másik oldalán egy élő ember van, aki ír neked? És képet cseréltek? És találkoztok? Nyilván ez a jobbik eset
17
Valakinek meg jobban fekszik a chat, ez ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!