Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit csináljak, ha teljesen...

Mit csináljak, ha teljesen kiégtem a társkereséstől?

Figyelt kérdés

Fenn vagy társkereső appokon, voltak matcheim, beszélgettem is elég sok lánnyal. Kezdetekben tök izgi volt, gördülékeny volt a beszélgetés, viszont egy idő után kifulladtak és nem is lett belőlük semmi. Hiába jönnek továbbra is a matchek meg a kedvelések, teljesen meguntam/kiégtem/elment az egésztől a kedvem, hogy most akkor újból elölről kell kezdeni az egész ismerkedést, hogy aztán megint totál unalomba fulladjon az egész...

Szerintetek mit csináljak? Hogyan változtassam meg ezt magamban?

okt. 25. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Szard le

Nem kell csak azert tarsat keresni mert a tarsadalom ezt erolteti rank

okt. 26. 18:39
 12/21 anonim válasza:
Miért nem személyesen beszélgetsz emberekkel? A chatelés nem ismerkedés és nem is beszélgetés.
okt. 26. 20:20
 13/21 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne az?

okt. 26. 20:47
 14/21 anonim válasza:
#11 Egyetértek. Inkàbb keress valami elfoglaltsàgot olyat amiből esetleg akàr profitàlhatsz is
okt. 26. 20:55
 15/21 anonim válasza:

Miért lenne az? Hát nem te írtad, hogy semmi értelme az egésznek és hogy megszakadnak a beszélgetések?

Mivel az online tér nem a valóság, ezért komolytalan, nem igazi. Gondolom a korodnál fogva nem érted.

okt. 26. 21:28
 16/21 anonim válasza:

15

Vagy lehet, hogy te nem érted a korodnál fogva, hogy a chat másik oldalán egy élő ember van, aki ír neked? És képet cseréltek? És találkoztok? Nyilván ez a jobbik eset

okt. 26. 21:40
 17/21 anonim válasza:
nekem baromi fárasztó chat-elni, még ha képet is küld
okt. 26. 21:55
 18/21 anonim válasza:

17

Valakinek meg jobban fekszik a chat, ez ilyen

okt. 26. 22:13
 19/21 anonim válasza:
valakinek meg a csajok fekszenek. haha
okt. 26. 22:14
 20/21 anonim válasza:
Na de itt jön a bökkenő. Reggeltől estig dolgozom. Bulizni nem szeretek. Baràti tàrsasàg nincs. Hobby van de egyedül kehet űzni. Csak úgy meg nincs időm se energiàm hogy elmenjek lesz ami lesz alapon meg gyàva és intró is vagyok ehhez. Akkor mi marad? Hàt a tàrskereső. Ennyi. Ha ott összejön akkor jó ha nem így jàrtam 😃 Lehet a kérdező is hasonló életet él
okt. 27. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!