Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megtetszett egy lány a buszon....

Megtetszett egy lány a buszon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon megtetszett.A buszon szinte minden nap amikor megyek látom őt és a szemkontaktus megvan mindig de nem tudom mit csináljak vagy hogy hogy mondjam el neki hogy tetszik, mert félek a visszautasítástól, illetve kínos lenne mind a kettőnknek minden nap látnunk egymást ez után szóval légyszi segítsetek

2021. szept. 7. 15:25
1 2
 1/17 anonim válasza:
Ülj melle, és próbálj meg vele ekezdeni beszélgetni
2021. szept. 7. 15:27
 2/17 anonim válasza:
Hagyd. Amíg te meditálsz rajta, hogy hogy szólítsad meg, addig három másik srác meg is dugja.
2021. szept. 7. 15:28
 3/17 anonim válasza:

#2 Szandikát is 3an dugták. De amugy ne emberkedjél mert a kérdezö tanacsot kért es nem azt adsz neki tegyem a szádba

Kérdező! Probalj meg vele beszelni!

2021. szept. 7. 16:13
 4/17 anonim válasza:

Nehogy azzal indíts, hogy tetszik neked. A lányok/nők nem szeretik ezt így direktbe hallani. Próbálj mellé ülni, aztán beszélgess vele. Mondjuk indíts úgy, hogy már annyiszor láttátok egymást a buszon, hogy illőnek érzed, hogy bemutatkozz, te vagy Béla. Ha erre lelkesen reagál (én meg Mari vagyok, tényleg minden nap látjuk egymást), akkor onnantól nyert ügyes van. Fontos, hogy először magadról mondj valamit, és azután kérdezz, szóval ne úgy, hogy "te hova utazol mindig ilyen korán reggel?", hanem "én az xy gimnáziumba járok, te is iskolába mész minden reggel?".

Aztán az első beszélgetés után már könnyebb lesz holnap beszélgetésbe elegendő vele, a harmadik-negyedik alkalom után meg rátérhetsz a randi témára. De azt se úgy, hogy "nem akarunk valahol találkozni délután?", hanem konkrétabban. Mondjuk "a barátaim mondták, hogy van itt nem messze egy jó büfé, nincs kedved velem kipróbálni?", vagy "múltkor mondtad, hogy szeretsz kosarazni, nem megyünk el dobálni holnap?, vagy ilyesmi.

2021. szept. 7. 16:36
 5/17 A kérdező kommentje:
#4 válaszoló köszönöm ezt a hosszú és értelmes választ!
2021. szept. 7. 16:45
 6/17 anonim válasza:
Úgy is van barátja, felesleges köröket ne fuss.
2021. szept. 8. 10:14
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 válaszoló ilyen hülye választ “úgy is van barátja” hogy tudsz írni amikor azt se tudod hogy kiről van szó azt meg egyáltalán nem értem hogy miért próbálsz erről lebeszélni. Ha pedig nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor minek írod le a hülyeségeid? Egyébként csak úgy megsúgom hogy sikerült beszélgetnem vele úgyhogy sinen van az ügy.
2021. szept. 8. 15:58
 8/17 anonim válasza:

Örülök a sikerednek, hogy csináltad?

4-es voltam

2021. szept. 8. 16:30
 9/17 A kérdező kommentje:
ugyanígy ebben a formában ahogy mondtad leültem mellé ugyanazt mondtam amit te is leírtál ő is bemutatkozott utána pedig szimplán magától megadta az insta nevét(egyébként pont azután szállt le a buszról szóval nem tudtam vele tartalmasan beszélni)és mikor hazaértem ráírtam és így írunk most egymásnak aztán majd meglátom hogy mi lesz hogy lesz úgyhogy nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
2021. szept. 8. 16:51
 10/17 anonim válasza:

Vegyél egy tábla csokit.

Legközelebb ülj a lány mellé. Vedd elő a csokit, csomagold ki, és kínáld meg belőle.

2021. szept. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!