Mit csináljak, ha teljesen kiégtem a társkereséstől?
Fenn vagy társkereső appokon, voltak matcheim, beszélgettem is elég sok lánnyal. Kezdetekben tök izgi volt, gördülékeny volt a beszélgetés, viszont egy idő után kifulladtak és nem is lett belőlük semmi. Hiába jönnek továbbra is a matchek meg a kedvelések, teljesen meguntam/kiégtem/elment az egésztől a kedvem, hogy most akkor újból elölről kell kezdeni az egész ismerkedést, hogy aztán megint totál unalomba fulladjon az egész...
Szerintetek mit csináljak? Hogyan változtassam meg ezt magamban?
Mi a fenének erölteted?Valakitől azt hallottad,működik,csak kitartónak kell lenni?
Hagyd abba,töröld magad,teljesen felesleges időtöltés.
Mi van, ha nagyon gyorsan élő találkozót kérsz?
Én nem társkeresőztem, szóval nem saját tapasztalat, de hallottam hasonlót kolleganőtől hasonlót, hogy totál megcsömörlött az egész ismerkedéstől, amikor már 10-edszerre kell leírni, elmondani ugyanazt, hogy ki ő, mit szeret stb. És a másik is ugyanebben van, szóval neki is gépies és nagyon nagyon nehéz valahogy beindulni az egésztől már.
Közel négy év után érzem így pontosan, mint Te.
Csak nálam a sok szemétség és csalódás után az fogalmazódott meg,hogy ha még egyszer valaki közeledne hozzám, tuti úgy pofán vágom,hogy söpörheti a kitörött fogait.
Elég volt mindenkiből, úgy általában az emberekből...
7#
Mintha én írtam volna!
Kérdező
Én minél többet vagyok egyedül, annál jobban érzem azt, hogy jó lesz ez így. 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!