Miért nem merek ismerkedni, hogyan csináljam?
Eddig két kapcsolaton vagyok túl, egyik lányt itt az oldalon, a másikat Facebookon ismertem meg. Eléggé nehezen ismerkedő típus vagyok, például személyesen egyáltlán nem is merek ismerkedni.
Próbálok környékbeli, és láthatólag szingli csajokat bejelölni Facebookon, az eddigi "siker" ellenére sem merek egyikre sem ráírni, félek hogy vagy hülyének néznek, vagy nem érdeklem őket.
Tinderre is regisztráltam, de még nem használtam.
Valaki esetleg tudna tanácsokat adni? Esetleg itt van olyan 20 év körüli lány aki szívesen ismerkedne?
Teljesen tanácstalan és lehangolt vagyok. 22/f
Azért mert valahol nem alaptalan. Legtöbb kapcsolatról egyébként meg megvan a véleményem, de általánosítani nem akarok és nem fogok!
Légy nyitott, közvetlen, de azért légy résen. Sajnos azt kell mondjam, nemtől független vannak "érdekes" emberek!
Próbálkozz parhuzamosan minél több csatornán (tinder, badoo, face társkereső együtt). Előbb utóbb csakcsak összejön valaki.
Face-insta ráírást se tartom úgy gáznak a jelenlegi helyzetben (Én is azt csinálom jelenleg a távoktatás miatt és van sikerélményem). Csak jól kell megválasztani kire írsz meg kreatívnak kell lenni.
De a legjobb persze olyanra, akit láttál már személyesen és vannak közös ismerőseitek. Tehát tudod hova tenni, meg esetleg ő is téged.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!