Hol lehet reális eséllyel ismerkedni nőkkel ha már rég kinőttél a bulizásból és online is esélytelen? 38F
Tudom, hogy ezt naponta megkérdezik, így most rajtam a sor.
Ilyenkor hétvégén ismerkednék, de egy szál beszélgetésig is lehetetlen eljutni, mert nincsen olyan közös tér, ahol kezdeményezni lehetne.
Könyvtárat nehogy valaki felhozza. Szoktam menni néha, és még sosem voltam olyan szerencsés, hogy álmaim nője pont ugyanazt a könyvet kereste volna, pont ugyanakkor és ugyanott. Bármilyen hihetetlen.
19. Ha a facebook az egyetlen lehetőségem, akkor inkább megőrzöm a maradék méltóságom és egyedül halok meg.
Hobbin keresztül ismerkedni nagyon nehéz, nagyon kicsi a merítés, ráadásul az a tapasztalatom, hogy a közös érdeklődés nem fontos egy társ esetén. Sokkal inkább a személyiség meg a kölcsönös fizikai vonzalom.
21:
Nem egyetlen, de az is egy plusz lehetőség, akkor miért ne? Nem kell hozzá kimozdulni se.
A többivel pedig teljes mértékben egyetértek. Nyilván jó azért, ha van legalább valamennyi közös érdeklődés, de nem csak ezen múlik természetesen.
A sportot próbáltad már? Uszoda, edzőterem?
Valaki biztos lenne :)
Nem kell feladni
Ha mindenre van kifogásod, akkor neked kell kitalálnod!
Én sporton és hobbin keresztül ismerkedem és működik.
Ha nem bánod, hogy elfecsérled az időd sportolás címszó alatt, ami még csak nem is biztos, hogy egészséges, akkor jó neked.
Ha olyan hobbid van, akkor szerencsés vagy, nekem nincsen olyan.
28. Te nem vagy komplett.
Sport, elfecsérelt idő, nem egészséges?!!! - Ezek baromira nem illenek egy mondatba.
De megmondom már most, hogy egyedül maradsz ilyen őrületes negatívsággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!