Hol lehet reális eséllyel ismerkedni nőkkel ha már rég kinőttél a bulizásból és online is esélytelen? 38F
Tudom, hogy ezt naponta megkérdezik, így most rajtam a sor.
Ilyenkor hétvégén ismerkednék, de egy szál beszélgetésig is lehetetlen eljutni, mert nincsen olyan közös tér, ahol kezdeményezni lehetne.
Könyvtárat nehogy valaki felhozza. Szoktam menni néha, és még sosem voltam olyan szerencsés, hogy álmaim nője pont ugyanazt a könyvet kereste volna, pont ugyanakkor és ugyanott. Bármilyen hihetetlen.
"Nem szeretek idegenekkel utazni" 🤡
Ha ismerkedni szeretnél, mindig idegenek közé kell menni. Erről szól az ismerkesés xd
És mi van, ha ő is írt ki kérdést?
Vagy, ha csak szeret segítő jellegű válaszokat írni.
De nem, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. :D
13-as vagyok
És ki se szeretnéd próbálni? Ha nem tartod rossz ötletnek, én a helyedben adnék neki egy esélyt, aztán próbálkozni kell türelemmel, maximum törlöd magad. Szerintem nincs mit veszítened vele. :)
17. Hibásan fogalmaztam, de mindegy.
Igazad van. Bocsánat a stílusért.
Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen kedves volt, és köszönöm a sok intelligens hozzászólást, rávilágítottatok sok mindenre amire én még sosem gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!