Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol tudok orvosokkal ismerkedni?

Hol tudok orvosokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta kérdés, de mindig is vonzottak az okos férfiak, leginkább az orvosok, mert az életem során leginkább velük találkoztam többször. Huszas éveimben járok szóval nem a 35+ éves orvosok érdeklődési köreire vagyok kíváncsi, hanem a fiatalabbakéra. Hova menjek, hogy találkozzak velük? Biztos ők is járnak néha ide-oda mikor idejük engedi és nem pihennek. Lehet kicsit elvetemült a kérdésem, de ez van

szept. 25. 10:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:

🤣🤣🤣🤣

szept. 29. 01:55
 42/45 anonim válasza:

Se nőnek se férfinak?

Valamelyik nemnek csak bejössz? :)

szept. 29. 04:15
 43/45 anonim válasza:
#42 azonos neműekkel nem szoktam ismerkedni ilyen jelleggel és nem is szándékozom.
szept. 30. 12:59
 44/45 anonim válasza:

Én nem hiszem, hogy a 38-as orvos, mert ahhoz túl sok a szabadideje. :)

De ha mégis orvos, akkor pedig igazán ráírhatna a kérdezőre vagy a kérdező rá és voilá, mindenki jól járt! :)

Azt is kizártnak tartom, hogy ne kellene senkinek, mert annyira ronda csak nem lehet, meg ha mégis ronda, akkor is orvos és 35+ alatti és csak ez a kettő volt a kérdező feltétele, tehát a rondaság nem kizáró tényező. Hajrá! :)

okt. 1. 08:56
 45/45 anonim válasza:
Egyébként meg csak előny a rondaság, mert akkor legalább nem szeretik el - talán. Egy ronda belsővel/lélekkel viszont már nem lehet mit kezdeni...
okt. 1. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!