Hol tudok orvosokkal ismerkedni?
9. Ez egy szakmai naptár. Ott az időpont és a cím, hogy mikor és hol van ilyen rendezvény. Többnyire szállodákban. Csinosan besétálsz a hotelbe, és ott nyüzsögnek a dokik. Csinosan öltözz! A trükk: NE nyitásra menj! Azaz, ha 9-kor kezdik, 11-re menj! olyankor már nincs regisztráció, és hamarosan mennek ebédelni, ahová ha szépen mosolyogsz, téged is meghív valamelyik doktor bácsi. Vagy a dohányzónál megkínálnak tűzzel.
Okos legyél, magabiztos, és legyen "sztorid", hogy minek vagy ott! Pl.: barátnőmnek nézünk eljegyzési party helyszínt..., vagy valami. Okosan!
Most őszintén! Ha véletlenül be is keverednél egy ilyen konferenciára, mi a bánatról tudnál diskurálni velük??
Nem kell válaszolni, csak gondolkodj el rajta.
#15 ha csinos és kedves és egy kellemes emberi jelenség, akkor elég az időjárásról is. Ha ott van az a csáb és nőiesség, akkor nem hiszem, hogy kell ennél több.
Gondolod, hogy egy orvos az aranyérműtétekről akar a csajával beszélgetni? :D
Kérdező!
A 14. kommented alapján, te inkább orvosi egyetem, meg kórházak környéki kajáldákban próbálkozz vagy ott sem.
De komolyan, ha ennyire életképtelen vagy, hogy segítsek neked picilány?
Tényleg akkora gond lenne csinosan besétálni egy hotelbe, és tágra nyílt, boci szemekkel megkérdezni a kiszemelt férfipéldánytól, hogy "Sziijjjaaa, mi ez a tömeg itt?" Majd beadni a "barátnőmnek keresünk bulihelyszínt" vagy valami csajos kamut. Vagy hogy "állásinterjún voltam épp az igazgatónál mikor megláttalak...mármint megláttam a büféasztalt, és..."
De te inkább enged ezt el! Az egér sem jár vadászni, pláne nagyvadra.
Ki az az ostoba, aki egy bambi áránál többet költene egy nőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!