Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol tudok orvosokkal ismerkedni?

Hol tudok orvosokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta kérdés, de mindig is vonzottak az okos férfiak, leginkább az orvosok, mert az életem során leginkább velük találkoztam többször. Huszas éveimben járok szóval nem a 35+ éves orvosok érdeklődési köreire vagyok kíváncsi, hanem a fiatalabbakéra. Hova menjek, hogy találkozzak velük? Biztos ők is járnak néha ide-oda mikor idejük engedi és nem pihennek. Lehet kicsit elvetemült a kérdésem, de ez van

szept. 25. 10:55
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
30: te reménytelen vagy! 😁 eleve nem 1 emberrel beszélgettél.
szept. 25. 20:27
 32/45 anonim válasza:

Te vagy a 21, 26, 29.

Tehát mi a kérdés?

szept. 25. 20:48
 33/45 anonim válasza:

Szerintem egy orvos legyen nő vagy férfi, orvossal ismerkedik.

Egyrészt mert a munkaidejük hasonló emiatt nem lesz balhé

Másrészt egy orvos nem buta tanulatlan, így jogosan elvárhatja hogy a màsik se legyen az. Jól gondold meg, nekik hatalmas az érzelni intelligenciàjuk.

szept. 25. 23:33
 34/45 anonim válasza:
33: Ez hülyeség. Szerinted az orvosokon kívül mindenki buta és tanulatlan? Érzelmi intelligencia meg pláne nem ettől függ. Az orvosok ugyanolyan emberek, mint bárki más. Ugyanúgy vannak idióta bunkók köztük, mint bárhol máshol.
szept. 26. 09:27
 35/45 anonim válasza:

32: Mondom, hogy reménytelen vagy :D

Pénzről meg csak te írtál, más nem, te hoztad fel.

szept. 26. 09:28
 36/45 anonim válasza:
Kórházakban
szept. 27. 19:16
 37/45 anonim válasza:
Hát aki ilyen kérdést tesz fel a gyakorin, az nem a legélesebb kés! Az orvosok sem akarnak nagyon alul választani!
szept. 28. 07:35
 38/45 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én 34 éves orvos vagyok, de a kutyának se kellek.
szept. 28. 21:52
 39/45 anonim válasza:

Mert ronda vagy és nem vagy kigyúrva.

szept. 28. 22:16
 40/45 anonim válasza:
Kórházban dolgozok, soha nem kéne orvos pasi. Én a mentőtisztekre bukok. Egyenruha, tudás, kedvesség, jó sztorik...
szept. 29. 00:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!